Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 20/04/2018
  Borsa de Treball

  Mapfre presenta el Programa Nous Emprenedors i entrevista persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament

  Un  grup de persones inscrites a la Borsa de Treball  de l’Ajuntament han aprofitat l’acord entre Mapfre i l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
  Veure imatge de 	Mapfre presenta el Programa Nous Emprenedors i entrevista persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament (nova finestra)
  Aquest matí, a l’auditori de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, que supervisa el projecte, hi ha hagut la primera ronda de contactes entre agents de l’asseguradora Mapfre i les persones inscrites a la borsa de treball interessades a treballar com a agents comercials.
  L’acte ha estat conduït per Bernardo Sorribes, director de l’Oficina Directa de Mapfre de L’Hospitalet, i José María Burson, formador de la Direcció Territorial e Barcelona; i ha comptat amb la presència dels tècnics de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
 • 18/04/2018
  Emprenedoria

  Una trentena d’emprenedors s’apunten al mentoring

  És el segon any que la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic s’encarrega d’impulsar l’emprenedoria amb aquest mètode privilegiat
  Veure imatge de 	Una trentena d’emprenedors s’apunten al mentoring (nova finestra)
  Avui dimecres 18 d’abril, a Gornal Activa, s’ha fet la sessió informativa inaugural del Programa de mentoring per a emprenedors de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Amb el mentoring, un empresari expert acompanya voluntàriament una persona emprenedora, li fa de mentor i l’ajuda a desenvolupar competències personals de consolidació i creixement. La fórmula compta amb la participació d’Autoocupació, empresa que gestiona el dia a dia del projecte, i de la Diputació de Barcelona.
 • 18/04/2018
  Mercats

  Arriba la Nit de Tapes 2018

  Nova edició de la Nit de Tapes al Mercat Municipal del Centre
  Veure imatge de 	Arriba la Nit de Tapes 2018 (nova finestra)
  La nit del dissabte 21 d'abril el mercat es transforma. Es converteix en un lloc on els veïns i veïnes del barri del Centre i, per què no, de tota la ciutat, venen a degustar el producte fresc i de qualitat convertit en festival de sabors en forma de tapes.
 • 17/04/2018
  Promoció Econòmica

  Alimentaria obre portes al recinte de Granvia L'H

  L'H ES CONSOLIDA COM A DESTINACIÓ DE TURISME DE NEGOCIS
  Veure imatge de 	Alimentaria obre portes al recinte de Granvia L'H (nova finestra)
  Ahir es van inaugurar a Granvia L'H els salons internacionals Alimentaria i Hostelco, que estaran oberts fins al 18 d'abril. I, d’aquí a 3 setmanes -del 8 a l’11 de maig- també arribaran Hispack i FoodTech Barcelona. D'aquesta manera, el recinte de Fira de Barcelona a L'H es converteix  en un gran aparador de la restauració, l’alimentació i el packaging.


 • 11/04/2018
  Restauració

  És l'hora de la Primavera de Tapes

  Les rutes gastronòmiques ja són un tret identitari de la ciutat i n’ocupen bona part del calendari anual
  Veure imatge de 	És l'hora de la Primavera de Tapes (nova finestra)
  Entre el 19 i el 23 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, arriba la ruta primaveral que ens porta de tapes pels carrers de l’Hospitalet de Llobregat: la Primavera de Tapes. L’objectiu de la Primavera de Tapes és mostrar la gran varietat i qualitat de l’oferta gastronòmica de la ciutat. La degustació que ofereixen els restauradors consisteix en una tapa creada per a l’ocasió, acompanyada d’una beguda, per 2,5 euros.
 • 27/03/2018
  Borsa de Treball

  La Borsa de Treball de l’Ajuntament nodrirà periòdicament d’agents comercials l’asseguradora Mapfre

  La primera trobada de ‘networking’ entre agents Mapfre i demandants d’ocupació es farà el 20 d’abril
  Nou acord entre l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, i Mapfre perquè una part dels nous agents comercials que necessita l’asseguradora surtin de la borsa de treball de l’Ajuntament.
  L’Hospitalet organitzarà dos cops a l’any una sessió de ‘networking’ que servirà de punt de trobada entre els agents de Mapfre i els ciutadans que es trobin en recerca de feina. La Borsa de Treball serà la unitat que s’encarregarà de vehicular l’arribada de la proposta als ciutadans i la circumscriurà a les persones que estiguin inscrites a la seva base de dades.

  INSCRIPCIÓ
 • 06/03/2018
  Dona i treball

  L'Ajuntament promou activitats de sensibilització i reflexió sobre la dona en el món del treball

  S’HAN PROGRAMAT TALLERS I SEMINARIS EN DIFERENTS ACCIONS FORMATIVES
  Veure imatge de Es promouen activitats de sensibilització i reflexió sobre la dona en el món del treball (nova finestra)
  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona l'Ajuntament ha organitzat un seguit d’activitats de sensibilització i reflexió sobre la situació de les dones en el món del treball, adreçades a les persones participants en diverses programes de formació ocupacional que fa l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
 • 05/03/2018
  Gastronomia

  El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes

  MES DE QUARANTA ESTABLIMENTS PARTICIPARAN  EN L’ESDEVENIMENT D’ENGUANY
  Veure imatge de El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes (nova finestra)
  La preparació de la ruta gastronòmica Primavera de tapes 2018 ja està en marxa.  Els més de quaranta establiments participants a la ja tradicional activitat gastronòmica han presentat les seves creacions culinàries al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • 05/03/2018
  Formació i Ocupació

  Comencen les accions formatives del Projecte L’H>Play

  60 JOVES ES FORMEN EN OCUPACIONS  RELACIONADES AMB LES INDÚSTRIES CREATIVES
  Veure imatge de Presentació projecte L'H Play (nova finestra)
  L’H>Play  és un projecte de qualificació professional i inserció laboral de joves en el sector de les industries culturals i creatives a través de quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual.
 • del 3 al 27 d'abril

  En marxa la campanya dels mercats "A l’abril cada paraula val per mil"

  La nova campanya, durant el mes d'abril, vol difondre el català i promoure el comerç de proximitat.
  Veure imatge de En marxa la campanya dels mercats "A l’abril cada paraula val per mil" (nova finestra)
  La campanya pren la forma d'un concurs i acabarà amb el sorteig d'un carro de compra ple a cada mercat. La participació popular es farà escollint mots catalans que es relacionen amb l’activitat comercial i que tenen una història al darrere que demostra la diversitat de la nostra cultura.

  Bases del joc
 • del 21 al 22 d'abril, 11 h

  5a Fira de Cervesa Artesana de L'Hospitalet 

  La Fira té lloc a la Rambla de la Marina en el marc de les Festes de Primavera.
  Veure imatge de 5a Fira de Cervesa Artesana de L'Hospitalet  (nova finestra)
  Aquest any la Fira de Cervesa Artesanal comptarà amb 12 estands de cervesers diversos i un punt d'informació que vendrà les copes i tokens de la fira. Així mateix hi haurà foodtrucks, o estands de menjar, i un escenari. L'animació de l'esdeveniment està assegurada durant tot el cap de setmana, amb actuacions de l'Escola Municipal de Música Centre de les Arts i d'artistes com ara Joan Queralt & The Seasicks, Sexy Bicycle, Shelby Gray i DJ Dave.
 • Dimarts, 24 d'abril, 9:30 h

  Trencant tòpics de l'Economia Solidària i Cooperativa. Oportunitat de millorar l'activitat d'assessorament

  Veure imatge de Trencant tòpics de l'Economia Solidària i Cooperativa. Oportunitat de millorar l'activitat d'assessorament (nova finestra)
 • Dijous, 26 d'abril, 10 h

  Gestió de conflictes

  Taller tècnic d'especialització sobre els tipus de conflictes, les diferències de poder en els conflictes i els aspectes importants del treball en equip.
  Veure imatge de Gestió de conflictes (nova finestra)
  La sessió va dirigida a professionals i personal tècnic assessor de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius o dels cercles cooperatius, i a personal tècnic assessor de serveis públics.

  INSCRIPCIÓ
 • del 22 de maig al 21 de juny, 16 h

  Excel avançat per a emprenedors

  Curs per desenvolupar competències professionals avançades en àmbits com els gràfics i la formulació avançada
  Veure imatge de Excel avançat per a emprenedors (nova finestra)
  Aquest curs està pensat per a persones que ja tinguin un bon nvell assolit d'Excel. El temari inclou aprenentatges en els àmbits dels gràfics, l'edició de fulls de càlcul, la formulació avançada, les taules dinàmiques, l'anàlisi de fulls de càlcul, les macros i Visual Basic, i els formularis en el full.
  El curs tindrà un total de10 dies lectius dividits en classes de tres hores.

  INSCRIPCIÓ
 • del 4 de juny de 2018 al 30 de juny de 2019

  Candidatures per al programa Accelera el creixement

  El període d'acceptació de candidatures per entrar en el programa acaba el 4 de juny.
  Veure imatge de Candidatures per al programa Accelera el creixement (nova finestra)
  La 7ª edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per PIMEC i Diputació de Barcelona, entra en la fase decisiva de selecció. Fins al 4 de juny les empreses de l’Hospitalet que s’hi vulguin acollir poden presentar candidatura. Es tracta d’un programa dirigit a pimes, de mínim 3 treballadors i 5 anys de vida, que porta a terme un pla de creixement a la recerca d’objectius com l’augment de facturació i l’accés a nous mercats.
  Per presentar sol·licitud cal omplir el FORMULARI EN LÍNIA o dirigir-se a Gornal Activa, un dels Centres Locals de Suport a l’Empresa del programa. Les empreses paguen 605 euros, IVA inclòs, menys del 12% del cost real del programa.

  El formulari en línia cal enviar-lo a: acuatrecases@pimec.org
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)