Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 20/11/2018
  Turisme i gastronomia

  L'Hospitalet serà seu de la fira de l'oli de Jaén

  Degustacions, show cookings i actuacions musicals ompliran el carrer Primavera del 30 de novembre al 2 de desembre. El mercat de la Florida serà l’altre espai escollit.
  Veure imatge de Fiesta aceite Jaén (nova finestra)
  La V Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén s'inaugurarà a L'Hospitalet el divendres 30 de novembre (10 h), i els seus actes es faran entre el 30 de novembre i el 2 de desembre. Per als veïns de L'Hospitalet això significarà l'oportunitat de degustar una gran varietat d'olis premium, així com de gaudir de diferents activitats culturals i gastronòmiques en viu vinculades a Jaén i a l’oli.
 • 19/11/2018
  Turisme

  Pluja d’idees per al sector turístic de L’Hospitalet

  Hotelers i restauradors, responsables municipals i persones en formació s’han reunit al voltant de la figura de Domènec Biosca.
  Veure imatge de master class Turisme (nova finestra)
  Una master class amb un ponent de luxe, Domènec Biosca, ha estat l’esperó perfecte perquè, aquest matí, tots els actors del sector turisme es trobessin per primera vegada per reflexionar sobre el present i futur del sector a L’Hospitalet. Gornal Activa, seu de la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha estat l’escenari de la jornada.
 • 16/11/2018

  L’Hospitalet signa el Pacte local pel comerç

  El pacte recull les propostes d’actuació  per afrontar els reptes de futur que té el municipi en l’àmbit del comerç.
  Veure imatge de Pacte local comerç (nova finestra)
  Acord entre Ajuntament; associacions de comerç, mercats i restauració; Gremi d’Hostaleria; Cambra de Comerç; sindicats, i Consorci per a la Normalització Lingüística. Inclou la creació d’un observatori que vetllarà per enfortir el comerç local i per preservar-ne el model de proximitat.
 • 09/11/2018
  Ocupació 

  L’Ajuntament inicia una segona edició del pla d’ocupació de l’AMB per a 3 persones

  L’objectiu és reactivar i millorar l’ocupació
  Veure imatge de PO (nova finestra)
  L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, ha iniciat avui 9 de novembre a les 11:00, el procés per seleccionar 3 persones per treballar en una segona edició del  Pla d’Ocupació per a la Reactivació i la Millora de l’Ocupació, que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).


 • 26/10/2018
  A la Tardor Platillos!

  Es presenta la ruta gastronòmica A la Tardor Platillos!

  Participen 25 establiments de restauració de la ciutat, oferint la degustació d’un platillo per 4 euros, del 3 al 25 de novembre
  Veure imatge de Es presenta la ruta gastronòmica A la Tardor Platillos! (nova finestra)
  Aquest dijous ha tingut lloc l’acte de presentació de la ruta gastronòmica de tardor, que pretén oferir el millor de la gastronomia de la ciutat i potenciar la qualitat en aquest sector. L’alcaldessa Núria Marín i el tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica Fran Belver, acompanyats del xef padrí de la ruta, Sergio Cócera,  i els cuiners i cuineres dels establiments de restauració participants, han presentat l’acte a les instal•lacions de la fàbrica de cerveses artesanes Tibidabo Brewing, anunciant així l’ imminent inici de la ruta el primer cap de setmana de novembre.
 • 24/10/2018
  Turisme

  Obre les seves portes a Granvia L’Hospitalet el primer hotel a Espanya de la cadena easyHotel

  AMB UN TOTAL DE DIVUIT HOTELS DE PRIMER NIVELL I UNA OFERTA DE 2.000 HABITACIONS, L'H ÉS UNA DE LES DEU PRIMERES DESTINACIONS TURÍSTIQUES DE CATALUNYA.
  Veure imatge de Easy Hotel (nova finestra)
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha assistit a la inauguració del primer hotel que el grup britànic easyHotel obre a Espanya, concretament al Districte Econòmic Granvia L’H. A la presentació hi eren Marc Vieilledent, CDO (chief development officer) d’easyHotel; Jorge Rodriguez Fisac, country manager d’easyHotel a Espanya; el tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez.
 • 04/10/2018
  Ocupació i emprenedoria

  L’Hospitalet i Esplugues treballaran conjuntament per millorar l’ocupació

  Els dos municipis signen un conveni per impulsar iniciatives de suport a l’activitat econòmica i a l’ocupació. Entre d’altres, el centre Esplugues Coworking podrà acollir persones emprenedores o microempreses de L’Hospitalet.
  Veure imatge de conveni (nova finestra)
  Les alcaldesses de L’Hospitalet, Núria Marín, i Esplugues, Pilar Díaz, han presentat avui el conveni que els dos ajuntaments han signat per tal de dur a terme, de manera conjunta, actuacions de suport i promoció de l’activitat econòmica i de l’ocupació. Aquestes accions estaran en la línia d’impulsar la creació d’empreses, la generació d’ocupació, el foment de la cultura emprenedora i l’enfortiment del teixit productiu local de les dues poblacions.
 • del 5 de novembre al 14 de desembre

  Promoció Soles - Mercat de Collblanc

  Veure imatge de Promoció Soles - Mercat de Collblanc (nova finestra)
  Aconsegueix "Soles" a les parades interiors i exteriors del Mercat de Collblanc
 • Dimecres, 21 de novembre, 10 h

  Sessió 'Què tinc, què vull, què necessito? Optimitzar les relacions per cooperar i compartir recursos personals. Aquí i ara'

  Veure imatge de Què tinc (nova finestra)
  Sessió dedicada a millorar el coneixement sobre quin és l'estat del nostre projecte i crear sinergies i tècniques de cooperació compartides en el grup.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Dilluns, 26 de novembre, 20:30 h

  Presentació de l’estudi Ofercat pel CNL de L’Hospitalet

  ACTIVITAT REALITZADA DINS DEL PACTE LOCAL PEL COMERÇ DE L’HOSPITALET I AMB EL SUPORT DE L’ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA
  Veure imatge de Pacte local comerç (nova finestra)
  Conferència organitzada en el marc del Pacte local pel comerç i a càrrec del Consorci per a la Normalització Lingüística de L’Hospitalet.
  En l’acte es farà la presentació de l’estudi Ofercat sobre l’oferta de productes i serveis en català. Posteriorment, hi haurà un taller pràctic per recollir idees i aportacions amb l’objectiu de millorar l'ús de la llengua en els establiments de la ciutat de L’Hospitalet.
 • Dimarts, 27 de novembre, 10 h

  Sessió 'Com fomentar les habilitats comercials'

  Veure imatge de Habilitats vendes (nova finestra)
  Objectius: dotar d’eines, coneixements i habilitats per comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei. Conèixer les fases de venda i les tècniques per ser més proactius i fer més bons tancaments.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Dimecres, 28 de novembre, 10 h

  Speed networking

  Veure imatge de Speed (nova finestra)
  Dinàmica per donar-se a conèixer en pocs minuts en escenaris de networking.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • del 30 de novembre al 2 de desembre, 10 h

  Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén, a L'Hospitalet

  Degustacions, show cookings i actuacions musicals ompliran el carrer Primavera i el mercat de la Florida
  Veure imatge de Fiesta Aceite (nova finestra)
  La V Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén s'inaugurarà a L'Hospitalet el divendres 30 de novembre (10 h), i els seus actes es faran entre el 30 de novembre i el 2 de desembre. Per als veïns de L'Hospitalet això significarà l'oportunitat de degustar una gran varietat d'olis premium, així com de gaudir de diferents activitats culturals i gastronòmiques en viu vinculades a Jaén i a l’oli.
 • Dimarts, 4 de desembre, 10 h

  10 coses que els autònoms han de saber (i ningú els explica)

  Veure imatge de Autònom (nova finestra)
  Atur, deduccions, pluriactivitat, canvis de forma jurídica... Les preguntes habituals de fer-se, però difícils de resoldre, per a totes aquelles persones que ja són autònoms o volen iniciar properament la seva activitat com a empresaris individuals. 

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • Dimecres, 5 de desembre, 10 h

  10 coses ++ que els autònoms han de saber (i ningú els explica)

  Continuació del curs del dia anterior: 10 coses que els autònoms han de saber (i ningú els explica).
  Veure imatge de Autònom (nova finestra)
  Curs per continuar aprofundint en la problemàtica del treball autònom, abordant deu noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que són necessàries que coneguin.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • del 10 al 14 de desembre

  Curs 'Mindfullness a l'empesa. Reducció de l'estrès i lideratge' (3 sessions)

  Veure imatge de Mindfullness (nova finestra)
  Curs per ampliar el camp de consciència personal en la presa de decisions, eliminant l'estrès, mitjançant la tècnica de mindfulness que ajuda al desenvolupament i l'increment d'algunes habilitats bàsiques com la capacitat d'atenció, la concentració, la gestió adequada dels estats emocionals i la millora de la comunicació.

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA
 • L’H Play
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)