Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 18/02/2019

  La ciència conquista la Jornada Central del #L’H Mobile Tech

  L’ACTE, CELEBRAT A L’AUDITORI PLANETA FORMACIÓN Y UNIVERSIDADES, HA ESTAT REALITZAT A CÀRREC DE SÒNIA FERNÁNDEZ-VIDAL, DOCTORA EN INFORMACIÓ I ÒPTICA QUÀNTICA, I HA COMPTAT AMB MÉS DE 200 ASSISTENTS.
  Veure imatge de 	La ciència conquista la Jornada Central del #L’H Mobile Tech (nova finestra)
  L’auditori de Planeta Formación y Universidades ha acollit avui la jornada central “The Big Bang Theory: diversió amb partícules”, que s’emmarca en el programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que l’Ajuntament i la GSMA organitzen coincidint amb la celebració del MWC 2018.
 • 18/02/2019
  Joves. Formació

  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de Bàrmans

  Adreçats a joves de 16 a 29 anys amb graduat d’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà Dintre dels programes singulars de Garantia juvenil
  L’Ajuntament de L’Hospitalet té obert el termini d’inscripció per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans, emmarcats dins dels programes singulars de Garantia juvenil i adreçats a joves de 16 a 29 anys, amb el graduat de l’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà.

  Tots dos projectes es desenvoluparan durant tot aquest 2019 i inclouen orientació, assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d’ocupació. El seu objectiu és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades als sistemes educatius o formatius.
 • 14/02/2019

  El 5G centra la primera jornada de #L’H MOBILE TECH

  EXPERTS DE L’ÀMBIT DE LES NOVES TECNOLOGIES I EL 5G DONEN A CONÈIXER LES NOVETATS QUE APORTARÀ EL DESPLEGAMENT D’AQUESTA EVOLUCIÓ TECNOLÒGICA
  Veure imatge de 	El 5G centra la primera jornada de #L’H MOBILE TECH (nova finestra)
  La jornada ‘Emprendre a la ciutat del segle XXI’ ha sigut la primera sessió del programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que organitza l’Ajuntament amb la col•laboració de GSMA amb motiu de la celebració del Mobile World Congress 2019.

  L’equipament municipal Gornal Activa de L’Hospitalet va acollir ahir a la tarda aquesta primera jornada que va reunir una setantena d’assistents. A través de tres ponències es van donar a conèixer  les novetats i beneficis que aportarà el desplegament del 5G, una evolució tecnològica que redefinirà la manera d’entendre la Internet de les coses.


 • 11/02/2019

  L’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA donen el tret de sortida al MWC 2019 amb una nova edició de #L’H Mobile Tech

  COMPRÈN LA 5A EDICIÓ DEL PROGRAMA “LA REVOLUCIÓ DE LES COMUNICACIONS MÒBILS” I ALTRES ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL MWC19 QUE TENEN LLOC A LA CIUTAT EL SISTEMA DE COMUNICACIONS 5G; LA REALITAT VIRTUAL IMMERSIVA EN EL SECTOR DE LA SALUT, I LA CONFERÈNCIA A CÀRREC DE LA DOCTORA EN FÍSICA QUÀNTICA SÒNIA FERNÁNDEZ-VIDAL, TEMES DE LES JORNADES
  Veure imatge de 	L’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA donen el tret de sortida al MWC 2019	amb una nova edició de #L’H Mobile Tech (nova finestra)
  L’Hospitalet, amb motiu de la celebració del  MWC19, organitza amb la col•laboració de GSMA el programa #LHMobileTech. Les jornades tenen com a objectiu difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col•lectius i sectors de la ciutat, així com la seva aplicació en diferents àmbits, com ara accions quotidianes, empresarials, esportives, d’investigació o millores per a la salut, entre d’altres.
 • 07/02/2019

  L’Ajuntament oferirà ajuts a empreses que vulguin contractar nous treballadors i emprenedors que obrin un negoci

  EL PROJECTE “L’H FEM EMPRESA” JA HA OBERT EL PERÍODE DE SOL·LICITUDS, MENTRE QUE “L’H EMPRÈN” L’OBRIRÀ DILLUNS 11 DE FEBRER
  Veure imatge de 	L’Ajuntament oferirà ajuts a empreses que vulguin contractar nous treballadors i emprenedors que obrin un negoci (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha obert el termini per demanar ajuts econòmics per fomentar la contractació de persones aturades i acompanyar a les persones emprenedores i autònomes a desenvolupar els seus projectes. Això serà possible gràcies als projectes municipals “L’H Fem Empresa” i “L’H Emprèn”. Tots dos compten amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.
 • 28/01/2019

  L’Hospitalet consolida la seva presència a Fitur

  MÉS DE 800 PROFESSIONALS DEL SECTOR HAN REBUT INFORMACIÓ DELS ATRACTIUS TURÍSTICS DE LA CIUTAT
  Veure imatge de 	L’Hospitalet consolida la seva presència a Fitur (nova finestra)
  L’Hospitalet de Llobregat ha tancat la seva participació a Fitur (Fira Internacional de Turisme) amb una valoració molt positiva. Per segon any consecutiu, la ciutat ha promocionat els seus atractius turístics i consolida la seva presència en el certamen com a destinació turística fen un balanç molt positiu.
 • 28/11/2018

  Networking a Gornal Activa per impulsar el producte local a la ciutat

  La trobada entre restaurants de L’Hospitalet i productors agroalimentaris de proximitat busca tancar acords comercials.
  Veure imatge de Networking LH Gastro (nova finestra)
  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic va convertir ahir l’edifici de Gornal Activa en el Km 0 de la confluència entre productors i restauradors locals. I ho va fer amb una idea clara i senzilla: impulsar la presència del producte local als restaurants de la ciutat.
 • 28/11/2018

  Consells del Servei Municipal de Consum (OMIC) sobre subministrament elèctric a la llar

  El servei municipal publica els consells més pràctics davant les incidències de suministrament elèctric i dona a conèixer les consultes i reclamacions més habituals en aquest àmbit.
 • 19/11/2018
  Turisme

  Pluja d’idees per al sector turístic de L’Hospitalet

  Hotelers i restauradors, responsables municipals i persones en formació s’han reunit al voltant de la figura de Domènec Biosca.
  Veure imatge de master class Turisme (nova finestra)
  Una master class amb un ponent de luxe, Domènec Biosca, ha estat l’esperó perfecte perquè, aquest matí, tots els actors del sector turisme es trobessin per primera vegada per reflexionar sobre el present i futur del sector a L’Hospitalet. Gornal Activa, seu de la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha estat l’escenari de la jornada.
 • 16/11/2018

  L’Hospitalet signa el Pacte local pel comerç

  El pacte recull les propostes d’actuació  per afrontar els reptes de futur que té el municipi en l’àmbit del comerç.
  Veure imatge de Pacte local comerç (nova finestra)
  Acord entre Ajuntament; associacions de comerç, mercats i restauració; Gremi d’Hostaleria; Cambra de Comerç; sindicats, i Consorci per a la Normalització Lingüística. Inclou la creació d’un observatori que vetllarà per enfortir el comerç local i per preservar-ne el model de proximitat.
 • 26/10/2018
  A la Tardor Platillos!

  Es presenta la ruta gastronòmica A la Tardor Platillos!

  Participen 25 establiments de restauració de la ciutat, oferint la degustació d’un platillo per 4 euros, del 3 al 25 de novembre
  Veure imatge de Es presenta la ruta gastronòmica A la Tardor Platillos! (nova finestra)
  Aquest dijous ha tingut lloc l’acte de presentació de la ruta gastronòmica de tardor, que pretén oferir el millor de la gastronomia de la ciutat i potenciar la qualitat en aquest sector. L’alcaldessa Núria Marín i el tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica Fran Belver, acompanyats del xef padrí de la ruta, Sergio Cócera,  i els cuiners i cuineres dels establiments de restauració participants, han presentat l’acte a les instal•lacions de la fàbrica de cerveses artesanes Tibidabo Brewing, anunciant així l’ imminent inici de la ruta el primer cap de setmana de novembre.
 • del dimecres 28 de novembre de 2018 al diumenge 31 de març de 2019

  CONSELLS SOBRE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A LA LLAR

 • del divendres 11 de gener al dimecres 27 de febrer

  Oberta la inscripció del programa III Llançadora d'Ocupació

  L'AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET, FUNDACIÓN TELEFÓNICA I FUNDACIÓN SANTA MARÍA LA REAL POSEN EN MARXA LA III LLANÇADERA D'OCUPACIÓ
  Veure imatge de Oberta la inscripció del programa III Llançadora d'Ocupació (nova finestra)
  Obert el procés d'inscripció de la tercera edició del programa Llançadora d'Ocupació fins el 27 de febrer
 • del divendres 1 al dijous 28 de febrer

  L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat posa en marxa una nova edició del programa d’ajuts «L'H EMPREN»

  LA INICIATIVA PROMOU LA INSERCIÓ LABORAL MITJANÇANT L’AUTOOCUPACIÓ EN COL•LABORACIÓ AMB EL PROGRAMA METROPOLITÀ DE SUPORT A LES POLÍTIQUES SOCIALS MUNICIPALS 2016-2019 DE L’AMB
  Veure imatge de L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat posa en marxa una nova edició del programa d’ajuts «L'H EMPREN» (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet enceta una nova edició del programa d’ajuts «L'H EMPREN» que juntament amb el suport tècnic i econòmic del Programa Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona persegueix incentivar la inserció laboral mitjançant l’autoocupació.
 • Dimarts, 19 de febrer, a les 13:00 h

  Tecnologia per a la recerca i la salut

  JORNADES DE PRESENTACIÓ DEL MOBILE WORLD CONGRESS 2019
  Veure imatge de Tecnologia per a la recerca i la salut (nova finestra)
  A l'auditori de l'Hospital de Bellvitge es durà a terme una interessant ponència sobre les relacions entre salut, recerca, investigació i tecnologia, amb els següents temes:

  BrainCom, recuperar la parla i la comunicació. Les extraordinàries propietats mecàniques i elèctriques del grafè

  Realitat virtual inmersiva en rehabilitació física i psicològica (violència de gènere)

  Aprenentatge automàtic, intel.legència artificial i medicina personalitzada

 • Dijous, 21 de febrer, a les 12:00 h

  Tecnologia i esport: benvingut als superatletes!

  JORNADES DE PRESENTACIÓ DEL MOBILE WORLD CONGRESS 2019
  Veure imatge de Tecnologia i esport: benvingut als superatletes! (nova finestra)
  Benvingut als superatletes. Com la tecnologia canvia tot

  Mounir Zok, co-fundador i director gerent de N3XT Sports Inc. Ex director de Tecnologia i Innovació al Comitè Olímpic dels EUA

  La tecnologia impregna tots els aspectes de la vida i afecta a totes les indústries, inclòs l'esport. La innovació, com ara la roba intel·ligent, la visió per computació, la intel·ligència artificial i la Internet de les Coses proporcionen noves idees i perspectives que mai no havien estat disponibles

 • Dijous, 7 de març, 10:00 h

  Coneixes la llei de la Segona Oportunitat?

  UNA OPCIÓ PER A EMPRESES I PARTICULARS AMB PROBLEMES DE SOBREENDEUTAMENT
  Veure imatge de Coneixes la llei de la Segona Oportunitat? (nova finestra)
  El mecanisme de la Segona Oportunitat està inclòs a la Llei Concursal. 

  Aquesta llei ofereix un camí d’esperança a les persones, ja siguin empresaris, autònoms o assalariats, en situació de sobre endeutament, ja que a través d’ella, la justícia pot decretar el perdó dels deutes i la persona afectada pot deixar de viure en una economia submergida, una situació que arrossegaria tota la seva vida sense l’existència d’aquesta Llei. Però como tot, lògicament requereix d’una bona gestió de l’advocat en qüestió per defensar aquest tema.
 • L’H Play
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)