Notícies

Detall notícia

09/03/2022
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Arrenca una nova llançadora d’ocupació

Impulsada per la Fundación Santa María la Real i la Fundación Telefónica, cofinançada pel Fons Social Europeu i amb la col·laboració de l’Ajuntament
Veure imatge de Arrenca una nova llançadora d’ocupació (nova finestra)

Aquesta setmana es posa en marxa una nova Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït d’orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur que utilitza noves tècniques i eines digitals, d’acord amb el nou mercat laboral.

Fins a finals de juliol, la iniciativa compta amb la participació de 17 dones i 10 homes aturats de 26 a 60 anys amb diferents nivells formatius (ESO, formació professional, batxillerat i estudis universitaris), de diferents sectors professionals i que busquen la seva primera feina o que ja tenen experiència laboral. El programa es farà en format mixt, amb sessions virtuals i presencials, en aquest cas a l’equipament Gornal Activa.

Les persones participants faran dinàmiques d’intel·ligència emocional, per aprendre a desenvolupar un pla integral de recerca d’ocupació i enfocar el seu objectiu professional. A més, milloraran les seves competències transversals i digitals, compartiran experiències i reactivaran la recerca d’ocupació de forma solidària i col·laborativa.

La iniciativa està impulsada per la Fundación Santa María la Real i la Fundación Telefónica, cofinançada pel Fons Social Europeu i amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. En els darrers anys, la ciutat ha acollit tres convocatòries més.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal