Notícies

Detall notícia

23/04/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Obert el termini per sol·licitar les ajudes municipals destinades a afavorir el foment de l’ocupabilitat i la contractació de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral

El passat dilluns 19 d'abril s'ha obert el termini per sol·licitar les ajudes municipals destinades a afavorir el foment de l’ocupabilitat i la contractació de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral. Aquesta ajuda s'incorpora enguany per primera vegada, i està inclosa al Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament de L'Hospitalet.

L'objectiu de la subvenció és dur a terme un conjunt d’actuacions de suport emocional, ocupacional i d’acompanyament a la inserció de les persones desocupades, preferentment aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral i risc d’exclusió social.

Aquesta ajuda de 30.000,00 €, a la que poden optar les persones físiques o jurídiques que desenvolupin programes, projectes o activitats d'acord amb els requisits que s'estableixen a les bases de la convocatòria, subvencionarà projectes que aconsegueixin:

1. Identificar els factors diagnòstics del col·lectiu de persones en risc d’exclusió.

2. Executar accions que previnguin i alleugin la pobresa, l'exclusió social i la precarietat en l'ocupació, que permetin reduir les desigualtats i la marginalitat.

3. Garantir l’accés al treball de totes les persones i, especialment, de les més vulnerables de cara al mercat laboral

4. Informar els recursos laborals i socials específics per a persones en risc d’exclusió.

El tràmit de sol·licitud està disponible a la seu electrònica de l'Ajuntament de L'Hospitalet, al següent enllaç, i fins el dia 14 de maig inclòs:

https://seuelectronica.l-h.cat/tramits/detallTramit.aspx?1Y5qazAJoBRKAQLPylJhzZFKQ6Ad9Irw0SJXy6TUzqswSt0qazB

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)