Notícies

Detall notícia

26/01/2022
Guanya pes a la ciutat el turisme de negocis i l’ esportiu, en un sector que confia en superar la crisi provocada per la Covid
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur

Amb trobades i reunions amb representants del sector i amb la difusió de material sobre la gastronomia, la cultura, les instal·lacions esportives i els hotels de la ciutat
Veure imatge de L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur (nova finestra)

L’Hospitalet ha estat present a la 42ena edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2022. La ciutat ha participat de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona. Tècnics municipals de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, han assistit a la Fira i han mantingut reunions i trobades amb agents del sector per donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat.


Sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que és fa estimar”, s’ha difós  material informatiu sobre els atractius de la ciutat, per recolzar un sector que ha patit de manera intensa les conseqüències de la pandèmia i facilitar una convivència entre l’activitat turística i la situació sanitària actual.
Des de fa uns anys, L’Hospitalet  destaca com a destinació de turisme de negocis —amb les activitats de la Fira Granvia com a motor—  i de turisme esportiu, gràcies al reconeixement que ha suposat l’atorgament del segell de Destinació de Turisme Esportiu.


L’àmplia i moderna oferta hotelera, la gastronomia singular i diversa, l’oferta cultural dels equipaments i dels artistes instal·lats al Districte Cultural, la qualitat de les instal·lacions esportives i el compromís amb la sostenibilitat dins la Certificació Biosphere, fan del turisme un sector amb un gran impuls a la ciutat.


Fitur, Fira Internacional de Turisme, ha celebrat la seva 42a edició del 19 al 23 de gener com a un punt de trobada de referència global per als professionals del sector. Aquesta edició, ha comptat amb la participació de més de 100 països i  ha tancat amb uns resultats que superen les expectatives, la qual cosa fa preveure que el sector comença a repuntar després de les conseqüències de la pandèmia.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal