Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
26/02/2019

El Centre de Formació d’Hostaleria participa al Dia de Andalucía L’H

Veure imatge de El Centro de Formación de Hostelería participa al Día de Andalucía El H (nova finestra)
El passat diumenge 24 de febrer i dins del marc dels actes del Dia de Andalucía a L’Hospitalet organitzats per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas, els alumnes del  Centre de Formació d’Hostaleria van oferir a La Farga la degustació del plat típic andalús Olla de San Antón per a tots els assistents. Aquest és un plat típic de la província de Granada que tradicionalment es degusta durant l’ hivern aprofitant la matança del porc i d’altres productes característics de la gastronomia de la zona com faves, mongetes, verdures, herbes aromàtiques... Enguany ha estat la XXXII edició d’aquesta celebració i ha comptat amb activitats durant tot el cap de setmana.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)