Notícies

Detall notícia

26/02/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Centre de Formació d’Hostaleria participa al Dia de Andalucía L’H

El passat diumenge 24 de febrer i dins del marc dels actes del Dia de Andalucía a L’Hospitalet organitzats per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas, els alumnes del  Centre de Formació d’Hostaleria van oferir a La Farga la degustació del plat típic andalús Olla de San Antón per a tots els assistents. Aquest és un plat típic de la província de Granada que tradicionalment es degusta durant l’ hivern aprofitant la matança del porc i d’altres productes característics de la gastronomia de la zona com faves, mongetes, verdures, herbes aromàtiques... Enguany ha estat la XXXII edició d’aquesta celebració i ha comptat amb activitats durant tot el cap de setmana.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)