Notícies

Detall notícia

22/03/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet mostra la seva oferta turística a B-Travel

L’OFERTA GASTRONÒMICA, EL TURISME DE NEGOCIS, EL TURISME ESPORTIU I EL PATRIMONI HISTÒRIC I CULTURAL, PRINCIPALS ATRACTIUS DE PROMOCIÓ
L'Hospitalet de Llobregat, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament econòmic, ha participat en una nova edició de la fira B-Travel  celebrada del 22 al 24 de març en el recinte de Fira de Barcelona de Montjuïc.

La presència de la marca turística de la ciutat en aquesta edició ha servit per promocionar els grans atractius de la ciutat. Sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que es fa estimar”, es donen a conèixer els principals atractius turístics, on destaca la gastronomia singular i diversa, amb una àmplia oferta de bars de tapes i restaurants; el turisme de negocis, gràcies a Fira de Barcelona i una oferta hotelera de qualitat; i el turisme esportiu, reconegut amb el segell de Destinació Turística Esportiva que atorga l’Agència Catalana de Turisme.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’estratègia de promoció de la ciutat en les principals fires internacionals de turisme, sent el tercer any que assisteix a la fira B-Travel, com també va fer amb la partició del certamen Fitur.

El Saló Internacional del Turisme a Catalunya és el saló líder especialitzat en turisme d’experiències per al públic final. En l’edició del 2018, B-Travel va rebre una afluència de més de 300.000 persones i va comptar amb la participació de 200 expositors dels quals va haver-hi representació de totes les comunitats autònomes i 40 destins internacionals.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)