Notícies

Detall notícia

17/06/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El projecte Empresa Jove Europea finalitza una nova edició tot adaptant-se a les circumstàncies arran la covid-19

Enguany han participat 83 alumnes de cinc instituts de L’Hospitalet i han mostrat els seus models de negoci a través d’un vídeo
Veure imatge de El projecte Empresa Jove Europea finalitza una nova edició tot adaptant-se a les circumstàncies arran la covid-19 (nova finestra)

Un total de 83 alumnes de cinc instituts de L’Hospitalet han participat aquest any en les cooperatives escolars que s’han organitzat a Santa Eulàlia i Bellvitge dins el programa Empresa Jove Europea (EJE), un projecte que s’integra dins de la iniciativa de foment de cultura emprenedora en diferents etapes del sistema educatiu de secundària.

Els alumnes, al llarg del curs dins l’assignatura d’emprenedoria de 3r i 4t d’ESO aprenen el procés de funcionament de les cooperatives, com obtenir finançament i finalment realitzen un intercanvi de productes amb les cooperatives sorgides a altres escoles.

Aquest any, però, el projecte educatiu EJE s’ha vist obligat a cancel·lar la venda de productes creats i desenvolupats pels alumnes que, com en edicions anteriors, tenia lloc en un mercat a l’aire lliure durant el mes de maig.

En contrapartida, des de l’organització s’ha decidit realitzar un aparador virtual mitjançant un vídeo que s’ha elaborat gràcies a les presentacions dels projectes que els alumnes havien enregistrat abans que es declarés l’estat d’alarma i  que podeu veure aquí: https://veer.valnaloneduca.com/eje-hospitalet. D’aquesta manera, el projecte EJE ha hagut d’adaptar-se així a la situació actual marcada per la crisi sanitària per tal de finalitzar l’edició d’enguany. 

Aquesta és la cinquena edició del projecte EJE Cultura emprenedora a l’escola, que impulsa l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social juntament amb l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb l’objectiu de potenciar l’adquisició de competències bàsiques especialment la de l’autonomia i la iniciativa personals i, per tant, el desenvolupament de l’esperit emprenedor.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)