Notícies

Detall notícia

28/04/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Gornal Activa multiplica l’oferta de formació online per a emprenedors/es i pimes

S’amplia la programació de formació online amb 10 cursos nous
Veure imatge de Gornal Activa multiplica l’oferta de formació online per a emprenedors/es i pimes (nova finestra)

L'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social segueix readaptant les seves accions per continuar oferint i ampliant els seus serveis formatius. Amb l’objectiu de continuar amb l'àmplia tasca de suport a l’empresa, que ha convertit Gornal Activa en un referent sòlid a través dels anys, ara s’afegeix la programació de formació online amb 10 cursos nous.

Fins ara, les formacions ofertes de manera no presencial eren les incloses en el Catàleg de formació per a pimes i persones emprenedores, de la Diputació de Barcelona. Al catàleg formatiu anunciat la setmana passada, s’hi sumen 10 cursos més que s’inclouran en el nou Catàleg de formació per a persones emprenedores “Forma’t per emprendre”. Aquest pretén ser un Itinerari formatiu que recull tots els cursos que s’impartiran des de Gornal Activa a partir del mes de maig i durant tot el 2020.

Els cursos que s’afegeixen a l’oferta formativa ja anunciada, i les seves dates actualitzades, són les següents:

- Canvas (4, 6 i 8 de maig)

- Eines  bàsiques d’emprenedoria (de l’11 al 15 de maig)

- Gestió del temps (13 de maig)

- Gestió de l’estrès (15 de maig)

- Presentacions efectives (18 de maig)

- Comptabilitat finances bàsiques (18, 20, 22, 25, 27 i 29 de maig)

- Comunicació influència (20 de maig)

- Intel·ligència emocional (21 de maig)

- Resiliència (28 de maig)

- Vendes i estratègia comercial bàsica (2, 3, 5, 8, 10 i 12 de juny)

Gornal Activa continua, així,  al mateix nivell en la seva dedicació a potenciar la competitivitat del teixit empresarial del territori a través de la formació i la millora de les habilitats professionals. Amb aquest calendari de formacions queda cobert tot el mes de maig i part de juny. Es segueix treballant per ampliar l’oferta ja que són molts/es autònoms/es i pimes de L’Hospitalet que recorren al catàleg de formació gratuïta que ofereix l’Ajuntament per millorar les seves competències professionals.

L'any passat, un total de 652 persones, majoritàriament autònoms i pimes, van passar presencialment per les aules de Gornal Activa per millorar les seves competències en àrees tan imprescindibles com ara el màrqueting digital, la comptabilitat i la venda de productes i serveis online i offline.

Recordem que els usuaris s'han d'inscriure als cursos a través del web de Dinamització Local, i abans de començar el curs rebran un correu electrònic amb un link a la plataforma de videoconferència per fer el curs online.

Per aclarir dubtes sobre aquestes formacions online, podeu consultar el nostre web www.dinamitzaciolocallh.cat o bé trucar als telèfons de l'Oficina de Serveis a l’Empresa 93 403 69 50 / 93 402 60 23, on s'atén de dilluns a divendres de 9 a 15h.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)