Notícies

Detall notícia

22/02/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els súperatletes tanquen la 5à edició del #L’H Mobile Tech

L’ACTE S’HA CELEBRAT AL POLIESPORTIU MUNICIPAL GORNAL I HA ESTAT REALITZAT A CÀRREC DE MOUNIR ZOK, EX-DIRECTOR DE TECNOLOGIA I INNOVACIÓ AL COMITÈ OLÍMPIC DELS EUA.
‘La tecnologia al servei de l’esport i la salut” ha sigut l’última jornada del programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que organitza l’Ajuntament amb la col•laboració de la GSMA amb motiu de la celebració del Mobile World Congress 2019.

El Poliesportiu Municipal Gornal de L’Hospitalet va acollir ahir aquesta última ponència que va reunir una quarantena d’assistents del món de l’esport de la ciutat i va donar a conèixer l’evolució que ha experimentat l’esport d’alt rendiment gràcies a la incorporació de les noves tecnologies.

La ponència “Benvinguts als súperatletes. Com la tecnologia ho canvia tot” va estar presentada per Mounir Zok, co-fundador i director gerent de N3Xt Sports Inc i ex-director de Tecnologia i Innovació al Comitè Olímpic dels EUA. A través de la xerrada es va conèixer que la introducció de la tecnologia en el món de l’esport ha permès que les competicions d’alt rendiment siguin més precises.

Zok, també va destacar que l’aplicació d’aquestes noves eines tecnològiques han sigut un element clau en l’obtenció de l’èxit dels atletes d’alt rendiment donat que permeten analitzar i controlar dades més concretes que permeten planificar amb més exactitud com ha de ser el pla d’entrenament. El ponent, va anunciar que aquesta revolució digital també pot arribar a baix cost a qualsevol club esportiu.

L’acte va concloure amb el torn de preguntes, on els assistents van formular els seus dubtes.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)