Notícies

Detall notícia

22/04/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Èxit de participació en el primer Networking entre alumnes de l’ FP i empreses de la ciutat, organitzat pel Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet

És una acció programada dins del marc de la Setmana de l’ FP  i que pretén connectar alumnes d’últim curs amb empreses de la ciutat
Veure imatge de Èxit de participació en el primer Networking entre alumnes de l’ FP i empreses de la ciutat, organitzat pel Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet (nova finestra)

Per primer cop i aprofitant la celebració de la Setmana de l’FP, s’ ha portat a terme un networking entre alumnes de l’FP de darrer curs i empreses de la ciutat, una acció que ha estat promoguda pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet.

A la jornada van assistir 30 alumnes d’últim curs de cicles formatius dels instituts de la ciutat i 9 empreses sol·licitants de feina de sectors com la fabricació mecànica, automatització i robòtica, màrqueting i publicitat o administració i finances.

L’activitat, que ha tingut com objectiu promoure la inserció laboral dels joves, va finalitzar amb un total de 82 entrevistes i algunes empreses ja han acordat una segona ronda d’entrevistes.

El networking, a conseqüència de la Covid-19, es va realitzar a través de mitjans telemàtics i  va comptar amb la participació dels agents socials de la ciutat: UGT, CCOO, AEBALL i PIMEC. 
Aquesta ha estat la primera acció de networking en aquest format, però hi ha la intenció de poder-les organitzar de manera recurrent.

Des de la signatura del primer Pacte Local per l’Ocupació,  fa gairebé vint anys, els agents socials han treballat de manera coordinada per fomentar una ocupació digne i una activitat econòmica de qualitat.

L’Ajuntament, ha organitzat la 7a edició de la Setmana de l’FP coordinadament des de les àrees municipals d’ Educació; Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social i Joventut.

Aquesta edició, s’ha treballat per aconseguir que totes les accions programades tinguin en compte no només la visió dels alumnes sinó que també posin en valor la visió de l’empresa amb la intenció de generar un vincle entre alumnes i empreses, i d’altra banda, instituts amb empreses.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)