Notícies

Detall notícia

19/05/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Pacte Local avança cap a un nou acord

Els membres del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic mostren la seva voluntat de participar al Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat anunciat per l’alcaldessa Núria Marín
Veure imatge de El Pacte Local avança cap a un nou acord (nova finestra)

El Pacte Local per l’ Ocupació que actualment està en fase de negociació per la seva renovació, i que està integrat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat — UGT, CCOO,  AEBALL i PIMEC— s’ha reunit, de nou, per continuar treballant conjuntament per definir el nou acord del Pacte Local per l’Ocupació 2020-2023.


A la reunió, celebrada per videoconferència i que ha comptat amb la participació dels representants de totes les entitats,  s’ha avançat i es treballa, de manera prioritària, en mesures que puguin ajudar a la reactivació econòmica i a la creació d’ocupació de qualitat a la nostra ciutat.


En aquest sentit, a l’últim consell negociador, aquests mateixos agents, han mostrat la seva voluntat de sumar-se a la iniciativa manifestada per l’alcaldessa de L’Hospitalet  de tirar endavant un pla de reactivació econòmica i social a nivell de ciutat.


Aquest anunci el va fer l’alcaldessa, Nuria Marín, en el Ple Municipal del 29 d’abril. En aquest Ple va convidar a sumar-se a tots els partits polítics de la ciutat i a tots els agents socioeconòmics de l’Hospitalet, per ajudar en la seva reactivació econòmica.


Per tant, El Pacte Local continua treballant per la ciutat i per aportar el seu bagatge i aconseguir accions de major impacte que permetin oferir noves vies per fer front a la situació socioeconòmica actual.

El Pacte Local per L’ Ocupació, des de fa més de 15 anys, és una eina dedicada al foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació de qualitat a la ciutat de L’Hospitalet.
 

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)