Notícies

Detall notícia

04/07/2016
Comerç i gastronomia
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La Festa del Comerç  a L’Hospitalet treu al carrer prop de  500 establiments comercials i entitats

79 bars i restaurants  participen en les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet de tapes

Aquest cap de setmana ha finalitzat la 8a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, una activitat que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que ha tret al carrer prop de 500 establiments comercials i entitats.

La campanya, que enguany portava com a lema “Les botigues de L’Hospitalet sempre donen la talla”, va arrencar el passat 21 de maig al barri de Sant Josep. Bellvitge va fer la Festa del Comerç el 28 de maig; Santa Eulàlia  i el Centre van celebrar la jornada el 4 de juny, Collblanc-la Torrassa  i  Can Serra,  l’11 de juny; Pubilla Cases el 18; i finalment, la  Florida,  el passat dissabte 2 de juliol, amb un format  de tarda-nit  per adaptar l’horari a la resta d’activitats proposades amb motiu de la festa major.

La Festa del Comerç ha comptat amb la col•laboració dels districtes, les entitats i les associacions de comerciants de la ciutat.

A més, ha  anat acompanyada de rutes gastronòmiques de “L’Hospitalet de tapes” als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida. En total han participat 79 establiments que han servit més de  33.000 racions de tapes. La participació ciutadana també ha estat un èxit amb 3.300 persones participant en el  concurs de la Tapa més popular. Els participants optaven a diversos premis: des de menús degustació al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, fins a nits d’hotel en diferents zones de la costa.

Finalment, cal destacar que s’ha continuat treballant  i posant l’èmfasi en la reducció de l'ús de les bosses de plàstic i s’han repartit  17.500 bosses reutilitzables amb la imatge de la ciutat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)