Notícies

Detall notícia

30/04/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

30 persones milloren la seva recerca de feina gràcies a la Llançadora Conecta Empleo

Impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet, Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu. És un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar persones en situació de recerca de feina.
Veure imatge de 30 persones milloren la seva recerca de feina gràcies a la Llançadora Conecta Empleo (nova finestra)

Finalitza l'edició de la Llançadora Conecta Empleo, un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar persones en situació de desocupació a reactivar la seva recerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

Aquesta edició, que va començar la seva etapa el novembre, ha comptat amb 30 participants en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 25 i els 60 anys, i amb diversos nivells formatius (ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris).

Activitats realitzades

En aquests mesos han millorat la seva ocupabilitat amb noves tècniques i eines, d'acord al nou paradigma laboral. Guiats per especialistes, han participat en sessions virtuals i presencials en les quals han après a desenvolupar un pla de prospecció laboral i a enfocar el seu objectiu professional; han actualitzat el seu currículum i han realitzat simulacions d'entrevistes per guanyar confiança i seguretat en processos de selecció.

A més, han millorat el maneig d'Internet i de les Xarxes Socials per a la recerca d'ocupació online, han realitzat mapes d'empleabiliat i han contactat amb empreses per promocionar-se com professionals amb unes competències transversals i digitals renovades.

Balanç de resultats

Fruit del treball realitzat aquests mesos, 10 participants ja han millorat la seva situació laboral en trobar feina per compte d'altres, emprendre un negoci, ampliar la seva formació o obtenir un Certificat de Professionalitat. La resta de l'equip es troba immers en la seva recerca d'ocupació, realitzant entrevistes i contactant amb empreses del seu interès.

Aquest programa s'afegeix a altres iniciatives celebrades a la ciutat que han estat dutes a terme al costat de Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica. Un exemple són les Llançadores d'Ocupació, que ha comptat amb 3 edicions a L'Hospitalet i en les quals s'han beneficiat més de 60 persones.

Comença el seu nou futur

A partir d'ara, els participants de la Llançadora Conecta Empleo comencen una nova etapa, que hauran de prosseguir amb la seva recerca de treball innovadora i proactiva, aplicant tots els coneixements adquirits al llarg d'aquests mesos.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)