Notícies

Detall notícia

25/03/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Seixanta joves inicien el Projecte L’H> Play

Es formaran en ocupacions de les industries culturals i creatives
S’ha donat inici a les accions formatives del Projecte L’H> Play, que té per objectiu la millora de la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC),  mitjançant quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual. El projecte integra accions d’orientació i qualificació professional, pràctiques en empresa, desenvolupament de la creativitat, promoció de l’emprenedoria i accions de creació i difusió cultural adreçades a la interacció dels participants a la comunitat.

Els joves han escollit entre quatre itineraris de formació: Tècnic d´ il•luminació d’espectacles musicals; Tècnic de so d’espectacles musicals; Confecció i publicació de pàgines web; i Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius. El projecte, impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, s’emmarca en el desenvolupament del Districte Cultural de la ciutat i compta amb la col•laboració tècnica del Teatre Joventut, la Sala Salamandra – Casa de la Música i del centre d’innovació social Torre Barrina.

Aquesta es la segona edició del Projecte L’H> Play, que l’any passat va obtenir un 65 per cent d’ocupació dels joves participants al finalitzar els cursos.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)