Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
01/12/2017

La Cursa de les Empreses arriba a L'Hospitalet aquest mes de desembre

La cursa tindrà tres categories –masculí, femení i mixt- i quatre modalitats: individual, per equips, per relleus i individual executive

El diumenge 17 de desembre, L’Hospitalet rebrà la segona edició de la Cursa de les empreses, una prova de running on els competidors seran els treballadors de les empreses inscrites. L’any passat la ciutat ja va acollir la primera edició amb un gran èxit de participació. L’objectiu de la cursa és oferir als participants una oportunitat de fomentar els hàbits de vida saludable i el treball en equip a través de la pràctica d’un dels esports de moda. De moment ja s’hi ha inscrit més d’un centenar d’empreses.

La cursa tindrà un recorregut de 10 kilòmetres a l’entorn de la Plaça d’Europa i el recinte de la Fira. Una de les novetats d’aquest any és que tres kilòmetres del circuit discorren per l’interior dels edificis firals.  La cursa tindrà tres categories –masculí, femení i mixt- i quatre modalitats: individual, per equips, per relleus i individual executive, que consisteix a córrer amb roba d’oficina.

La prova, organitzada per Win Sports Factory, compta amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de L’Hospitalet, de Fira Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)