Notícies

Detall notícia

16/05/2017
Comerç i gastronomia
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament de L’Hospitalet inicia el programa de rutes gastronòmiques als barris amb Sant Josep de Tapes

Del 18 al 21 de maig, tapes a 2,5 euros, acompanyades d’una canya de cervesa, copa de vi,  refresc, o aigua

 

Del 18 al 21 de maig s’inicia al barri de Sant Josep el programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet amb Sant Josep de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col•laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

En aquesta nova edició hi participen 14 bars i restaurants que oferiran una tapa acompanyada d’una canya de cervesa, un got de vi, un refresc o aigua al preu de 2,5 euros. Els establiments participaran en el concurs que premiarà la millor tapa i el servei de qualitat, a càrrec d’un jurat expert; i la tapa més popular, per votació ciutadana. L’establiment guardonat amb la tapa més popular rebrà, a més, un val regal ofert pel Centre Comercial La Farga.

Entre les persones que participin en l’elecció de la tapa més popular se sortejaran diversos premis: una caixa regal a càrrec dels establiments participants a la ruta gastronòmica; dos menús degustació al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, i també dos vals de regal de 200 euros cadascun per al Centre Comercial La Farga.
 
El programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet coincideix amb les festes majors dels barris i pretén impulsar la gastronomia local i, alhora, dinamitzar el comerç i la restauració al territori. A Sant Josep de Tapes la seguiran les rutes a Santa Eulàlia (del 25 al 28 de maig), Can Serra (del 8 a l’11 de juny), Pubilla Cases (del 15 al 18 de juny) i, finalment, la Florida  (del 29 de juny al 2 de juliol).
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)