Notícies

Detall notícia

10/12/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La segona edició L’H >Play ha format a 60 alumnes en matèries d’Indústries Culturals i creatives (ICC)

Veure imatge de 	La segona edició L’H >Play ha format a 60 alumnes en matèries d’Indústries Culturals i creatives (ICC) (nova finestra)
Finalitza la segona edició de L’H> Play, un programa que té per objectiu la millora de la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC) mitjançant quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la informàtica, l’audiovisual i la tecnologia dels espectacles en viu. El projecte, s’emmarca dins de l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per fomentar el desenvolupament del Districte Cultural de la ciutat.

En aquesta edició, 60 alumnes s’han pogut formar en matèries com la de Tècnic d´il•luminació o Tècnic de so d’espectacles musicals, Confecció i publicació de pàgines web o  Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius. Formacions que segons l’itinerari triat, han estat acreditades amb el Certificat de Professionalitat de nivell 2 i 3 o amb el reconeixement de la formació rebuda.

El projecte L’H> Play, que ha estat impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha integrat accions d’orientació, visites a empreses i entorns productius diferents com per exemple TV3, Razzmatazz o el Teatre Lliure entre d’altres. Els alumnes també han pogut realitzar pràctiques en empreses i també s’han dut a terme activitats de voluntariat amb 14 entitats socials diferents com La nit de l’esport o la Festa de Collblanc. 

Seguint els bons resultats de la primera edició, el programa ha obtingut una incorporació al mercat laboral elevada donat que 40 alumnes han realitzat treballs esporàdics remunerats en empreses, durant el temps del projecte, mentre que 14 joves mantenen en l’actualitat un contracte de treball.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)