Notícies

Detall notícia

16/12/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Nova llançadora d’ocupació

Oberta una nova convocatòria de la Lanzadera Conecta Empleo, d’orientació laboral per a persones en atur. La iniciativa està impulsada per la Fundación Santa María la Real i la Fundación Telefónica, cofinançada pel Fons Social Europeu i amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Veure imatge de Nova llançadora d’ocupació (nova finestra)

Fins al 14 de febrer és obert el termini d’inscripció a la Lanzadera Conecta Empleo, un programa gratuït d’orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur que es posarà en marxa al febrer i es clourà a final de juliol de 2022.

Poden participar-hi homes i dones en atur de 18 a 60 anys amb qualsevol nivell d’estudis (ESO, formació professional, batxillerat, estudis universitaris, màsters...) i de qualsevol sector professional, amb experiència prèvia o sense. 

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de forma virtual i presencial, en aquest cas a l’equipament Gornal Activa, on es comptarà amb totes les mesures d’higiene i seguretat requerides. Si la situació sanitària ho aconsellés, el programa es faria íntegrament en format online. 

La iniciativa està impulsada per la Fundación Santa María la Real i la Fundación Telefónica, cofinançada pel Fons Social Europeu i amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. En els darrers anys, la ciutat ha acollit  tres convocatòries més.

Es pot fer la inscripció al web www.lanzaderasconectaempleo.es o de forma presencial a les instal·lacions de Gornal Activa (c. de Can Trias, 20), de 9 a 14 hores.

La Lanzadera Conecta Empleo es durà a terme un cop s’aprovi el conveni per part de l’Ajuntament.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal