Notícies

Detall notícia

07/10/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La gestió de l’Ocupació es trasllada a Gornal Activa

A partir d’avui els serveis d’atenció a l’empresa, l’emprenedoria i l’ocupació es localitzen en el mateix edifici
Veure imatge de La gestió de l’Ocupació es trasllada a Gornal Activa (nova finestra)

Els serveis de la gestió de l’Ocupació s’han traslladat a partir d’avui a les instal·lacions de Gornal Activa. L’objectiu d’aquest moviment és situar en un mateix edifici els serveis d’ocupació i els serveis d’atenció a l’empresa i l’emprenedoria.

D’aquesta manera, una vintena de professionals, els quals estaran situats a la primera planta de l’edifici, atendran i guiaran les persones usuàries a través de dispositius com el Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL), la Borsa de Treball o l’Aula de Recerca de feina. L’objectiu bàsic d’aquests serveis és aconseguir que la ciutadania de L’Hospitalet de Llobregat pugui ser millor atesa en un nou edifici i amb transport públic fins la mateixa porta d’entrada.

Amb aquest canvi, l’Ajuntament reforça els serveis d'ocupació tot aprofitant les sinergies originades pels serveis d'atenció a l'empresa i l'emprenedoria, així com establint una millor relació entre l’oferta i la demanda d’ocupació a la nostra ciutat.

L'atenció personalitzada als ciutadans també s'ha transformat i adaptat a l'actual situació de crisi econòmica originada per la covid-19. Així, des del principi de la crisi s'han creat dos números gratuïts, el 900 924 879  per a persones aturades o que necessiten millorar la seva situació d'ocupació, i el 900 924 925 per a informar pimes, persones autònomes i treballadores sobre mesures econòmiques i fiscals instaurades arran de la crisi.

Cal destacar que des d’aquest juny passat, l'adaptació tecnològica va fer un pas més en facilitar als usuaris l'accés online als continguts dels itineraris d’informació i d'orientació laboral, fins llavors presencials. A més, es va posar a disposició de la ciutadania la nova versió telemàtica de la Borsa de Treball, que permet seguir tot el procés d'alta de manera digital, i fer actualitzacions posteriors de les dades.

Aquestes accions se sumen a les iniciatives que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament per fomentar que a la ciutat hi hagi una ocupació de qualitat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)