Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
17/05/2018
Ocupació

L'Hospitalet, present al XX Foro de Ciudades por el Empleo

Els tècnics municipals comparteixen experiències en el camp del foment de l'ocupació amb representants d'altres ciutats espanyoles.
Foro EmpleoVeure imatge de Foro Empleo (nova finestra)
Els dies16, 17 i 18 de maig, la ciutat de Santa Cruz de Tenerife és seu del XX Foro de Ciudades por el Empleo, que compta amb la presència de representants de l'Ajuntament de L'Hospitalet i d'algunes de les principals ciutats espanyoles com Sevilla, València, Barcelona o Las Palmas de Gran Canaria.
La delegació de representants de l'Ajuntament la componen tècnics municipals de l'Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació. L'objectiu de la seva assitència a la trobada és mantenir-se al capdavant del coneixement del disseny i execució de projectes d'activació de l'ocupació i la qualificació professional.
L'intercanvi d'experiéncies entre els representats de les diferents ciutats permetrà compartir coneixements en totes les branques relatives a la gestió del foment de l'ocupació. Entre les temàtiques que aborden els delegats de les diferents ciutats en les sessions de treball hi ha la cooperació entre administracions públiques, la coordinació entre ocupació i serveis socials, les novetats normatives, les análisis i estadístiques d'ocupació, i les aliances estratègiques per l'ocupació en l'àmbit local.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)