Notícies

Detall notícia

21/04/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament obre avui el termini per demanar  l’ajut  “Contracta a L’H 2020”

TÉ UNA DOTACIÓ DE 300.000 EUROS DESTINATS A NOVES CONTRACTACIONS. CADA BENEFICIARI PODRÀ OBTENIR FINS A 5.000 EUROS EN AJUTS, GESTIONATS PER L’AJUNTAMENT, QUE ES PODEN DEMANAR DES D’AVUI.
Veure imatge de L’Ajuntament obre avui el termini per demanar  l’ajut  “Contracta a L’H 2020” (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet obre avui el termini per sol·licitar el tercer ajut econòmic que s’ofereix aquest any per pal·liar els efectes de la Covid-19 en l’activitat econòmica de la ciutat.

La línia de subvenció que s’obre avui, “Contracta a L’H 2020”,  compta amb el recolzament tècnic i econòmic del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023 de l’AMB. Aquesta línia està dotada de 300.000 euros destinats a subvencionar noves contractacions.

“Contracta a L’H 2020” ofereix ajuts a empreses, autònoms i entitats de la ciutat que realitzin noves contractacions amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i la consolidació del teixit empresarial, comercial i social.  Les contractacions han de tenir una durada mínima de 6 mesos, i el període subvencionable màxim serà d’un any. 

La tramitació es pot fer fins el 20 de maig a través del següent enllaç de la Seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet: https://seuelectronica.l-h.cat/tramits/detalltramit.aspx?14w88uTPeEqazCTBMxRRphuR0tz9nJmCfd7qm8WPgYvw0RRJfrvRDJd83wqazBqazB

Si un cop acabat el termini de recepció de sol·licituds la dotació econòmica no s’ha esgotat, la recollida de peticions continuarà oberta.

Aquest nou ajut es suma a altres línies de subvencions que l’Ajuntament ha posat a l’abast de la ciutadania durant aquest mesos a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social. Recordem que les sol·licituds per a “Despesa Covid i digitalització” es podran presentar fins al 30 d’abril, mentre que “L’H Reactiva Autònoms” romandrà activa fins el 12 de maig.

Per obtenir més informació, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina de Serveis a l’Empresa de Gornal Activa (carrer de Can Tries, 20), el correu electrònic subvencionslh2021@l-h.cat o els telèfons 93 403 69 37 o 93 403 69 52.

Aquest programa forma part de les accions definides al Pacte de ciutat que l’Ajuntament està duent a terme per generar oportunitats d’ocupació i donar suport a les empreses i persones autònomes afectades per la crisi sanitària.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)