Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
06/06/2018
Restauració

Inici de les sessions del programa L’H Gastro

El projecte impulsa la competitivitat de la restauració, un dels sectors estratègics de la ciutat. El programa encara està obert per a noves persones i empreses que s’hi vulguin incorporar.
Dilluns 4 de juny es va iniciar a Gornal Activa la primera sessió de formació estratègica, operativa i financera del programa L’H Gastro. Aquestes sessions van dirigides a un grup seleccionat d’establiments de la ciutat i les fan experts en diferents àrees de negoci. El programa L’H Gastro, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, es desenvoluparà fins a finals d’any al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament i a Gornal Activa, i encara està obert per a noves persones i empreses que s’hi vulguin incorporar.
Es tracta d’un programa d’innovació dissenyat per produir un salt de qualitat en tots els àmbits del sector gastronòmic de la ciutat i que es gestionarà des de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic. El pla està vinculat a l’aposta estratègica del municipi per ser un referent del turisme de qualitat i innovador, i per potenciar el turisme gastronòmic.
Els objectius del projecte són acompanyar i assessorar les empreses del sector de la restauració de la ciutat en nous processos d’innovació i reciclatge professional, així com fomentar les relacions comercials de proximitat i millorar la preparació dels professionals que ja treballen al sector, mitjançant accions formatives especialitzades. L‘eix principal d’aquestes accions formatives són les noves tendències en l’àmbit de la gastronomia i dels serveis de restauració.
Les empreses d’hostaleria que participen en el programa podran disposar gratuïtament, entre d’altres recursos, de 200 hores d’assistència tècnica externa, especialitzada en gestió de pimes i microempreses, i de 160 hores d’assistència i assessorament en estratègia de negoci.

L’H Gastro està subvencionat pel SOC en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals de l’edició 2017.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)