Notícies

Detall notícia

11/10/2017
Mercats
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La Festa dels Mercats  promou la qualitat dels mercats de L’Hospitalet

Quarta edició de Mercats al carrer amb parades al carrer,  tallers de gastronomia i actuacions musicals.  Tallers de vermuts i música,  els dissabtes als mercats.  Diversos mercats municipals premiaran els clients durant la celebració de la Festa


El proper 20 d’octubre, l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors,  iniciarà la campanya de la Festa dels Mercats, un programa  que reuneix durant pràcticament un mes, una sèrie d’activitats per promoure  els mercats  municipals de la ciutat.

Del 20 d’octubre a l’11 de novembre, sota el lema “Mercats de L’Hospitalet, la qualitat a la vista”, s’organitzaran diferents activitats en els mercats.  Una de les més destacades d’aquesta edició  és “vermut i música”, en què s’oferiran vermuts entre les 12 i les 14h  a diferents mercats municipals: 21 d’octubre, als mercats de Collblanc i la Florida; el dissabte 28 d’octubre, als mercats de Santa Eulàlia i Bellvitge; i el 4 de novembre, als del Centre i Can Serra.

“Mercats al carrer”
“Mercats al carrer” torna per quart any consecutiu dissabte 11 de novembre. Una activitat on les parades dels mercats municipals sortiran novament al carrer  i ompliran l’espai de la plaça del Mercat de Collblanc, en una jornada festiva, lúdica, i gastronòmica, amb famílies, veïns i veïnes i gent d’arreu que pretén posar en contacte els mercats municipals de manera més propera amb la ciutadania i mostrar els productes que ofereixen tot l’any.

Durant aquesta jornada s’han programat diverses activitats com l’Aula gastronòmica que organitza el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, en horaris de 10 a 14h, i de 16.30 a 19.30h.; l’Aula dels mercats, a càrrec dels paradistes dels diferents mercats municipals, en el mateix horari que l’anterior activitat; i actuacions diverses, zona de restauració i mostra de botigues.

“Comprar al Mercat té premi”
A l’edició d’enguany els mercats municipals de Bellvitge, Centre, Santa Eulàlia, Collblanc, Can Serra i la Florida premiaran els seus clients que podran veure multiplicats per 10 els seus tiquets de compra, fins a un màxim de 500€, en vals de compra. Alguns mercats, a més, oferiran altres premis bescanviables per vals de compra. També hi haurà un premi final de 2.500€, entre tots els clients participants.  Per poder obtenir algun dels premis cal dipositar els tiquets de la compra en les capses habilitades als mercats municipals que hi participen. Els sortejos es realitzaran el mateix dia 11 de novembre a les 12h  a cadascun dels mercats; i el  premi únic de 2.500€,  el mateix dia 11, a les 19.30h, a la plaça del Mercat de Collblanc (consulteu les bases dels premis)
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal