Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
22/06/2018
Emprenedoria

Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials

HI HAN PARTICIPAT 139 ALUMNES DE SIS CENTRES DE L’HOSPITALET, QUE EN TOTAL HAN PRESENTAT 44 PROJECTES EN AQUESTA EDICIÓ S’HI HAN AFEGIT DUES NOVES CATEGORIES I DOS PREMIS ESPECIALS
Veure imatge de Concurs emprenedors (nova finestra)
El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala va acollir ahir el lliurament dels premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials. Com a novetat, en aquesta edició s’hi han afegit dues categories: economia social i protecció del medi ambient; i dos premis especials: al millor projecte empresarial i a la millor idea innovadora.

En aquesta edició del concurs hi han participat 139 alumnes dels cicles de grau superior de sis centres escolars de la ciutat: els centres d’estudis Jaume Balmes, Dolmen i Joan XXIII i els instituts Eduard Fontserè, Pedraforca i Provençana. En total han presentat 44 projectes.

Els premis especials han estat per als projectes Petcotes, del Jaume Balmes, com a millor projecte empresarial, i Fast Lab, del Dolmen, com a millor idea innovadora. Els altres premiats han estat els projectes Som una pinya, del Dolmen, en la categoria d’economia social i solidària; Kinetic Energy, del Centre d’Estudis Joan XXIII, en la categoria de medi ambient; Freddy’s Health, de l’Institut Pedraforca, en la categoria de contribució a la millora de la qualitat de vida de les persones, i Isensors, de l’Institut Provençana, com a millor projecte empresarial tecnològic.

L’acte de lliurament dels premis va comptar amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i de la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez. També hi van assistir representants de la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona a L’Hospitalet, l’AEBALL (Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat), l’Associació Pedrosa, PIMEC, SECOT i la Universitat Politècnica de Catalunya, tots membres del jurat del concurs.

El Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials  és una activitat que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, i que pretén afavorir i estimular el foment de l’esperit emprenedor i empresarial entre els estudiants de cicles superiors i contribuir al desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats, que orienti i sensibilitzi cap a la promoció de nous emprenedors.

A més, a través del concurs, l’Ajuntament ofereix als centres que hi participen suport en l’orientació dels projectes —com ara tallers de pensament creatiu i d’innovació—, suport en el pla d’empresa o treball en equip, entre d’altres.

Els premis han consistit en diplomes per a participants, finalistes i guanyadors; una càmera fotogràfica per als i les alumnes guanyadors de cada categoria i un portàtil per als seus centres.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)