Notícies

Detall notícia

16/03/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Es posa en marxa una nova edició de ‘Mercats AMB Futur’

A través d’aquest programa se segueix apostant per l’ocupació en el sector del comerç
Veure imatge de Es posa en marxa una nova edició de ‘Mercats AMB Futur’ (nova finestra)

Ahir a la tarda es va iniciar el curs de formació per dependent de polleria, aus de corral i caça, una activitat emmarcada dins la línia d’actuació de ‘Mercats AMB Futur’ del programa Treball als Barris.

Aquest curs està impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social i l’Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes amb l’objectiu de donar difusió als diferents oficis i sortides laborals que hi ha a la ciutat així com reforçar el lligam amb el teixit comercial del barri i generar una oportunitat en la inserció laboral de les persones en recerca de feina.

Pròximament s’iniciarà una segona edició de cursos de dependent especialitzats en pollastres, peixateria, xarcuteria i carnisseria. Es tracta d’una formació molt pràctica impartida per persones amb una llarga trajectòria professional com són els mateixos paradistes dels mercats municipals de la ciutat.

La primera part dels cursos es fa en les instal·lacions del Centre de Formació d’Hostaleria, o bé a centres, empreses o entitats que disposin de les infraestructures adients per poder dur a terme la formació.

Un cop assolits els coneixements bàsics, s’inicia una segona part pràctica. Mitjançant aquestes accions formatives, els participants tindran un coneixement tant en el producte com en la preparació i empaquetat.

Aquest programa forma part de les accions definides al Pacte de Ciutat que l’Ajuntament està duent a terme per generar oportunitats d’ocupació a la ciutat i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)