Notícies

Detall notícia

03/05/2023
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Inscripcions obertes per al Pla d'ocupació de la Xarxa de Governs Locals

L'Hospitalet contractarà 32 persones amb el finançament de la Diputació de Barcelona
Veure imatge de Inscripcions obertes per al Pla d’ocupació de la Xarxa de Governs Locals (nova finestra)

Aquesta setmana s'ha obert la convocatòria del Pla local d'ocupació de la Xarxa de Governs Locals, finançat per la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu d'oferir oportunitats laborals a persones en situació d'atur. A través del pla, l'Ajuntament contractarà 32 persones com a tècnics auxiliars, encarregats, peons de civisme i peons d'oficis a diferents àrees del consistori.

El període d'inscripció estarà obert fins al 12 de maig a les 12 hores, mentre que l'inici de la contractació es preveu per a inicis de juliol, amb una durada màxima de 6 mesos a jornada completa. Es poden consultar les places, les seves funcions i com fer la sol·licitud a la seu electrònica en aquest enllaç.

El pla d'ocupació va destinat a persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades. I, exclusivament en l'especialitat de tècnics auxiliars, els candidats han de tenir el títol de batxillerat o equivalent i el nivell C1 de català.

En l'apartat de mèrits es comptabilitzarà l'experiència professional i la formació dels candidats, i es tindrà en compte la situació socioeconòmica i familiar de les persones amb càrregues familiars. També es tindrà en consideració el temps en situació d'atur, el fet de no rebre cap prestació per desocupació, ser una persona major de 60 anys amb un període de cotització per sota d'un llindar i altres situacions de vulnerabilitat, com la discapacitat o la violència de gènere.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal