Notícies

Detall notícia

03/06/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Ajuntament i restauradors posen fil a l'agulla per definir mesures de reactivació del sector

Veure imatge de Reunió restauració (nova finestra)

Ahir, dimarts 2 de juny, representants municipals i del sector de la restauració es van reunir per abordar la delicada situació del sector i valorar conjuntament el treball necessari per encarrilar-ne la reactivació en un futur immediat.

Es van produir diferents reunions, on per part del consistori van assistir Rocío Ramírez, 4a tinenta d'Acaldia i responsable de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, i Pepe Castro, 3r tinent d'Aclaldia i responsable de l 'Àrea de Conviència i Seguetat; mentre que per part del sector professional hi van ser presents representants del Gremi d'Hostaleria de L'Hospitalet i un grup de restauradors que lideren l'interès en la recerca de solucions.

La jornada de contacte va servir, en primer lloc, per analitzar la situació actual en la tornada a l'activitat sota els efectes de la crisi sanitària. Ajuntament i restauradors van manifestar la seva preocupació per la situació econòmica del sector i la necessitat de treballar conjuntament perquè recobri el vigor i la confiança de la ciutadania. A la ciutat de L'Hospitalet, cal recordar, entre hotels, restaurants i bars sostenen gairebé 3.500 llocs de treball, i es considera un sector especialment clau perquè de la seva bona salut en depenen tant la reputació gastronòmica com turística de la ciutat, dos fenòmens clarament emergents en els darrers anys i que signifiquen apostes estratègiques de l'Ajuntament de L'Hospitalet amb vista al futur.

Restauradors i representants municipals s'han instat a establir reunions periòdiques durant les properes setmanes i mesos, i a posar ja sobre la taula mesures concretes que impulsin la recuperació d'un sector tan vital per a la ciutat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)