Notícies

Detall notícia

17/12/2015

Gastronomia i restauració

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

This&That, Spiral Bar, Foc de Kuina i Punt i Coma,  guanyadors del concurs A la tardor, platillos!

Vint-i-dos restaurants han servit 2.500 platillos

En el concurs popular hi han participat més de cent persones

L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació ha fet públic els establiments guanyadors del concurs del programa municipal A la tardor, Platillos!, que ha tingut lloc del 6 al 29 de novembre. El jurat ha valorat les tapes elaborades pels restauradors i ha atorgat el premi del Platillo més saborós al restaurant This&That Co., el Platillo més creatiu a l’Spiral Bar, i el Platillo i servei de qualitat al Foc de Kuina. Pel que fa al Platillo de L’Hospitalet , atorgat per votació popular, la proposta guanyadora ha estat la del restaurant Punt i Coma de l’Hotel SB Plaça Europa.

El jurat, format per professors del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’H, representants dels blogs gastronòmics Baco y Boca i L’Hospitalet Gastronòmic, i pel Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’H, ha degustat durant la celebració de la ruta les propostes que han preparat els vint-i-dos restaurants de la ciutat que hi participaven.

En aquesta segona edició, els restaurants han servit 2.500 platillos i més de cent persones han participat en el concurs per triar el Platillo de L’Hospitalet.  Enguany, a més, han participat en la ruta gastronòmica quatre cocteleries de la ciutat amb un còctel de creació pròpia.

També s’ha realitzat a l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació el sorteig dels premis del concurs del Platillo de L’Hospitalet, que consisteixen en nits d’hotel amb esmorzar a càrrec dels hotels Porta Fira, Fira Congrés i SB Plaza Europa,  i menús degustació al restaurant Bouquet de l’hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és continuar amb la dinamització i la projecció de la gastronomia local —en aquesta ocasió amb els platillos com a protagonistes—, com un eix destacat en el desenvolupament econòmic de la ciutat, ja que la restauració té un pes important en l’economia local i en el foment de l’ocupació i de l’activitat emprenedora.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)