Notícies

Detall notícia

09/05/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Taula Rodona “L’orientació cap a les ocupacions industrials”

Durant la 6a setmana de la FP de l’Hospitalet, el Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic ha organitzat una taula rodona per reflexionar sobre la vinculació entre l’orientació professional i la promoció de vocacions industrials, celebrada a l’auditori de l’Àrea de Promoció Econòmica el dia 8 de maig.
A la taula van participar Francisco Miranda, director del CIFO l’Hospitalet; Hilario Aguilar Rodríguez, coordinador de formació de la Fundació Paco Puerto Baix Llobregat, Daniel Bertolin Gil,  formador de Formació Professional; Carme Pinós Piqué, responsable d’organització de l’UGT de L’Hospitalet, i Demetrio Romero, director del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic.

Durant l’acte es va destacar la importància de l’orientació per acompanyar, tant a joves com a adults, a assolir uns nivells suficients de formació i adaptar-se als canvis del teixit productiu en el territori. També es va realçar la importància de la construcció contínua del currículum formatiu al llarg de la vida, i tots els participants van subscriure la necessitat d’adquirir una formació bàsica per adaptar-se als canvis del futur immediat. Així mateix, es va assenyalar la necessitat de mostrar amb major intensitat la realitat actual de moltes de les ocupacions industrials que es configuren a l’entorn de les noves tecnologies i  anuncien un nou escenari vinculat a la nova industria i la industria 4.0
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)