Notícies

Detall notícia

31/07/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Alumnes de l’Escola de Bàrmans fan pràctiques en cocteleries i hotels aquest estiu

L’any 2018 es va assolir el 70% d’inserció laboral i educativa dels participants


Alumnes de l’Escola de Bàrmans del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet realitzen aquest estiu el seu període de pràctiques a diferents cocteleries i hotels de L’Hospitalet —Mary Pickford, El Viejo Piano i Renaissance Fira Hotel— i de Barcelona —Dry Martini, Duquesa de Cardona i Le Meridien.

L’Escola de Bàrmans és un projecte d’orientació, formació i inserció laboral per a joves entre 16 i 29 anys de L’Hospitalet, beneficiaris de Garantia Juvenil. El seu objectiu és millorar la qualificació professional d’aquests joves, afavorir la seva incorporació al mercat laboral i incentivar el retorn al sistema  educatiu d’aquells que volen continuar formant-se. L’any passat es va obtenir un 70%  d’inserció laboral i educativa.

El projecte inclou un itinerari formatiu de 400 hores per conèixer les tècniques del cambrer especialitzat en cocteleria i 100 hores de pràctiques en empresa, que permeten els joves entrar en contacte amb la realitat del món laboral, completar la seva formació en un entorn de treball real i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs.

Per fer-ho possible, l’Escola compta amb la col•laboració de diferents cocteleries i hotels de L’Hospitalet i de Barcelona que, per mitjà d’un conveni, garanteix l’assistència d’un professional com a tutor de l’alumne.

El projecte Escola de Bàrmans, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, arriba enguany a la tercera edició i forma part de les activitats que promou el Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet, com un projecte singular en una especialitat professional de prestigi i qualitat, com és la cocteleria dintre del sector de l’hostaleria, un dels més dinàmics a la ciutat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)