Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
06/07/2018
Joves. Formació

L’Escuderia-Escola L’H Exit participa a las 24 hores de Catalunya de Motociclisme

Un equip de joves s’han format com auxiliars d’escuderia
El Projecte L'H Exit, impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet i l'associació Exit, esta formant joves d'entre 18 i 25 anys que realitzen un itinerari de formació i pràctica en l'àmbit del motociclisme esportiu, com a equip de suport de l' escuderia a la competició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, al Circuit de Barcelona – Catalunya. Veure imatge de Un equip de joves s'han format com auxiliars d'escuderia (nova finestra)
El Projecte L’H Exit, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’associació Exit, esta formant joves d’entre 18 i 25 anys que realitzen un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu, com a equip de suport de l’ escuderia a la competició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, al Circuit de Barcelona – Catalunya.

El programa consisteix en sessions de formació preparatòria teòrica i pràctica al Centre de Formació de l’Automòbil de L’Hospitalet i al Circuit de Barcelona-Catalunya; així com la experiència pràctica vivencial en el Circuit durant els dies de la competició, del 6 al 8 de juliol. L’objectiu es despertar la vocació professional en aquest sector i, alhora, experimentar el treball en equip, tot vivint l’ambient del mon de les competicions esportives.

Del 6 al 8 de juliol de 2018, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà la 24ª edició de las 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, una cita que arriba amb l’inici  de l’estiu anualment des del 1995, recollint l’herència de les mítiques 24 hores de Montjuïc que es venien celebrant de del 1955 al 1986.

La prova combina tota una sèrie d’elements que fan de la carrera tot un referent nacional en termes de resistència, amb la participació d’escuderies i pilots amateurs i professionals, amb motocicletes homologades de sèrie destinades a mostrar el seu potencial i dividides en diferents categories: EWC, Superstock 600 i 1000, i Open Superbikes.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)