Notícies

Detall notícia

29/01/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Grup Permanent de la Formació Professional aborda els reptes d’aquests estudis a Gornal Activa

Representants de centres educatius i ocupacionals, universitats, sindicats, agents socials i entitats, teixit empresarial i administracions participen al Ple del Grup


Ahir a la tarda es va reunir el Ple del Grup Permanent de la Formació Professional de L’Hospitalet a Gornal Activa, integrat per unes 60 persones representants de centres educatius públics, concertats i privats, centres ocupacionals, universitats, sindicats, agents socials, entitats, associacions empresarials, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana i Ajuntament de L’Hospitalet. La reunió va comptar amb la participació del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells; la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i la regidora delegada de Joventut, Laura García.

A la reunió es va presentar el pla estratègic del Grup Permanent de l’FP que s’ha fixat com a full de ruta treballar sobre els eixos estratègics: l’Orientació, l’FP Empresa i FP Dual, i l’eix de la difusió i la promoció de la Formació Professional a la ciutat.

Aquests eixos estratègics es tradueixen en avançar en les tasques d’orientació dels joves, fomentar l’FP Dual i donar a conèixer les oportunitats d’aquesta modalitat, i difondre l’oferta amb iniciatives com ara la Setmana de l’FP que es fa cada any al mes de maig (aquest any està previst a finals d’abril).

L’Ajuntament s’ha dotat d’una comissió municipal de treball transversal integrada per les àrees d’Educació, Esports i Joventut i Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, liderada pels tinents d’alcaldia de les dues àrees, Jaume Graells i Rocío Ramírez, i coordinada per la regidora adjunta de Joventut. També en formen part tècnics i tècniques municipals. L’objectiu d’aquesta comissió és crear un espai comú de totes les àrees municipals que treballen per l’FP a la ciutat i contribuir a dinamitzar el Grup Permanent de l’FP
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)