Notícies

Detall notícia

22/06/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Torna el Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials

L' impulsa l’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona
Veure imatge de Torna el Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)

El concurs L’Hospitalet Joves Emprenedors i Emprenedores ha tornat a celebrar-se a la ciutat, després d’un any d’absència arran de la crisi sanitària. L’acte s’ha celebrat al Centre Cultural de Bellvitge-Gornal, tot adaptant-se a les mesures de seguretat sanitària.

L’edició d’aquest any, la 17a, ha comptat amb la participació de més de 100 alumnes de 7 centres de formació professional de la ciutat, de grau superior i mitjà. Han participat els centres d’estudis Dolmen, Jaume Balmes i Joan XXIII i els instituts Eduard Fontserè, Pedraforca, Provençana i Llobregat. En total s’han presentat 39 projectes empresarials, que han comptat amb el suport de l’Ajuntament en l’orientació, amb tallers de pensament creatiu i d’innovació, suport en el pla d’empresa o treball en equip, entre d’altres.

Els guanyadors han estat els següents:
· Millor projecte relacionat amb l’economia social i solidària: 8-20 TALENTS, del Centre d’Estudis Joan XXIII.
· Millor projecte relacionat amb la protecció del medi ambient: E-Parking, de l’Institut Provençana.
· Millor projecte relacionat amb la qualitat de vida de les persones: El carmín de Alicia, del Centre d’Estudis Jaume Balmes.
· Millor projecte tecnològic: VRE, SL, del Centre d’Estudis Dolmen.
· Menció del Jurat: “Space Food” de l’Institut Pedraforca.
Els premis han consistit en diplomes per a participants, finalistes i guanyadors; un assistent digital Amazon Echo per als alumnes guanyadors de cada categoria i un portàtil per als seus centres.

El Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores és una activitat que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Es pretén afavorir i estimular el foment de l’esperit emprenedor entre els estudiants de mòduls de cicles mitjans i superiors, a la vegada que contribuir al desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats, que orienti i sensibilitzi cap a la promoció de nous emprenedors.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal