Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
25/05/2018
Consum

COMUNICAT: L’OMIC informa les persones afectades pel tancament de la clínica iDental de Barcelona

Amb relació al tancament sense avís previ de la clínica iDental de Barcelona, si heu pagat la totalitat o gran part del tractament sense que us l’hagin prestat completament:

1. Cal presentar una denúncia davant de la Prefectura de Mossos d'Esquadra, aportant còpia de tota la documentació que disposeu (publicitat, pressupost, contractes, factures...).

2. Pagat amb finançament. Podeu presentar reclamació davant l’OMIC de l’Hospitalet si heu finançat el pagament del tractament odontològic amb un crèdit al consum i l’entitat financera no accepta anul•lar els càrrecs pendents de pagament i/o retornar l’import pagat per serveis no prestats. Aporteu còpia de la denúncia policial.

3. Pagat al comptat. Es recomana iniciar la via judicial. Podeu contactar amb el Servei d’Orientació Jurídic del Col•legi de l’Advocacia, amb el qual podeu concertar visita o bé adreçar-vos directament, (Av. del Carrilet, 3, ed. D, 1a planta, CP 08002, Tel: 93 422 15 45, trucar de 9 a 14 h), on us poden orientar sobre la tramitació del cas en via judicial.

L’OMIC té la seu a la Riera de la Creu, número 32, baixos. Tel. 93 402 60 30
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)