Notícies

Detall notícia

18/02/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La ciència conquista la Jornada Central del #L’H Mobile Tech

L’ACTE, CELEBRAT A L’AUDITORI PLANETA FORMACIÓN Y UNIVERSIDADES, HA ESTAT REALITZAT A CÀRREC DE SÒNIA FERNÁNDEZ-VIDAL, DOCTORA EN INFORMACIÓ I ÒPTICA QUÀNTICA, I HA COMPTAT AMB MÉS DE 200 ASSISTENTS.
L’auditori de Planeta Formación y Universidades ha acollit avui la jornada central “The Big Bang Theory: diversió amb partícules”, que s’emmarca en el programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que l’Ajuntament i la GSMA organitzen coincidint amb la celebració del MWC 2018.

La jornada ha estat conduïda per la periodista Virtu Morón qui ha donat la benvinguda als representants institucionals i als estudiants de la ciutat que han assistit a la ponència.

Sergi Terraza, com a amfitrió i director general de Planeta Formación y Universidades, i el  Tinent-Alcalde de l'Ajuntament de L'Hospitalet, Francesc J. Belver, han dedicat unes paraules al públic de la jornada tot destacant la importància que té l’organització de les jornades del MWC en la ciutat.

La ponència “The Big Bang Theory: diversió amb partícules” ha estat presentada per Sònia Fernández-Vidal, doctora en informació i òptica quàntica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) qui ha exposat, tal com ella diu, la ciència d’una forma divertida, apassionant i fàcil d’entendre.

L’acte ha finalitzat amb la realització d’un joc on les representacions institucionals han lliurat com a premi tres exemplars del llibre “La porta dels tres panys”, escrit per la ponent.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)