Notícies

Detall notícia

07/02/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament oferirà ajuts a empreses que vulguin contractar nous treballadors i emprenedors que obrin un negoci

EL PROJECTE “L’H FEM EMPRESA” JA HA OBERT EL PERÍODE DE SOL·LICITUDS, MENTRE QUE “L’H EMPRÈN” L’OBRIRÀ DILLUNS 11 DE FEBRER
L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha obert el termini per demanar ajuts econòmics per fomentar la contractació de persones aturades i acompanyar a les persones emprenedores i autònomes a desenvolupar els seus projectes. Això serà possible gràcies als projectes municipals “L’H Fem Empresa” i “L’H Emprèn”. Tots dos compten amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.

“L’H Fem Empresa” té com a objectiu fomentar l’adquisició de competències professionals i ajudar a les persones que busquen feina a inserir-se o reinserir-se en el món laboral. La iniciativa s’adreça a empreses i a persones autònomes per tal de millorar el teixit empresarial i incentivar la contractació laboral. Els participants al projecte rebran el 50% del cost de la contractació de persones de col•lectius prioritaris fins a un màxim de 10.000 euros per sol•licitant.

D’altra banda, el projecte “L’H Emprèn” vol fomentar  l’autoocupació i, per tant, s’adreça a persones emprenedores que volen posar en marxa el seu negoci o activitat econòmica. L’assignació econòmica serà de, com a màxim, 4.000 euros per a persona beneficiària, que s’han de destinar a les despeses inicials de la posada en marxa del negoci.

Coincidint amb l’obertura del període de sol•licituds, dijous passat es va fer una sessió informativa a Gornal Activa en la qual va participar una cinquantena de persones emprenedores de la ciutat. Durant l’acte, els assistents van poder conèixer els requisits que han de complir per demanar els ajuts, les modificacions realitzades respecte anteriors convocatòries i resoldre dubtes.

El projecte “L’H Fem Empresa” ja ha obert el període de sol•licituds, mentre que “L’H Emprèn” l’obrirà dilluns 11 de febrer. En ambdós casos, s’admetran sol•licituds fins al 28 de febrer.

Per obtenir més informació, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina de Serveis a l’Empresa de Gornal Activa (carrer de Can Tries, 20), al telèfon 93 403 69 33 o al correu electrònic  oficinaserveiempresa@l-h.cat
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)