Notícies

Detall notícia

22/04/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Gornal Activa ofereix cursos de formació en línia a emprenedors i pimes

Una part dels cursos previstos s’han adaptat al format en línia per continuar oferint servei de formació durant el confinament. Es tracta de cursos ja programats sobre economia col·laborativa, estudis de mercat i models de negoci digital, entre d’altres.
Veure imatge de Gornal Activa ofereix cursos de formació en línia a emprenedors i pimes (nova finestra)

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha adaptat els serveis formatius que ofereix a la ciutadania per tal d’ajustar-los a la situació actual, marcada per la crisi sanitària. D’aquesta manera manté la seva oferta formativa durant el confinament.

Així, ha reconvertit una part dels cursos presencials de formació que ofereix Gornal Activa a persones emprenedores i pimes, que ara s’impartiran en línia. La majoria d’aquests cursos mantenen les dates previstes a la programació inicial. Es tracta de cursos inclosos en el Catàleg de formació per a pimes i persones emprenedores, de la Diputació de Barcelona.

D’aquesta manera, Gornal Activa manté l’objectiu de potenciar la competitivitat del teixit empresarial de la ciutat mitjançant la formació i la millora de les habilitats professionals.

El cursos que s’ofereixen en línia són els següents:

 

· Com posar preus als meus productes o serveis (5/5/2020)

· L’economia col·laborativa per a emprenedors. Models de negoci basats en plataformes digitals (7/5/2020)

· Decàleg de bones pràctiques per sobreviure els primers anys de vida de l’empresa (del 12/5/2020 al 19/5/2020)

· Treballador autònom: informa’t de les obligacions i drets que tens (del 26/5/2020 al 28/5/2020)

· Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci (27/5/2020)

 

La informació sobre aquests cursos es pot consultar a la pàgina web www.dinamitzaciolocallh.cat, a través de la qual se’n podrà formalitzar la inscripció. Abans de començar el curs, les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se a la plataforma de videoconferència que els permetrà realitzar el curs en línia.

També es pot obtenir informació a través dels telèfons de l’Oficina de Serveis a l’Empresa: 93 403 69 50 i 93 402 60 23, de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores.

L’any passat, un total de 652 persones, majoritàriament autònoms i pimes, van passar per les aules de Gornal Activa per millorar les seves competències en àrees estratègiques com ara el màrqueting digital, la comptabilitat i la venda de productes i serveis en línia i i fora de línia.

Recordem que a finals de març, l’Àrea Municipal d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social va posar en marxa el telèfon gratuït, 900 924 925, per atendre consultes en relació a l’ocupació, autònoms i empreses davant la situació d’alarma a causa de la Covid-19. L’horari d’atenció telefònica és de 9 a 14 hores. Les consultes també s’atenen a través del correu electrònic covid19empreses@l-h.cat, que dona resposta en 24 hores hàbils.

Amb la seva tasca i implicació en l’enfortiment del teixit econòmic de la ciutat, Gornal Activa ha esdevingut un referent. Tant els treballadors autònoms com les petites i mitjanes empreses de la ciutat recorren al catàleg de formació gratuïta que ofereix l’Ajuntament per millorar les seves competències professionals.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)