Notícies

Detall notícia

17/05/2022
Economia i gastronomia
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Sant Josep obre les rutes de tapes als barris

Amb propostes de 10 establiments que es podran gaudir per 3,50 euros la tapa i una consumició
Veure imatge de Sant Josep obre les rutes de tapes als barris (nova finestra)

Sant Josep obre el calendari de rutes de tapes als barris de la ciutat que aquest any recuperen els seus formats habituals després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de 2020 i a adaptar la de 2021.

Del 19 al 22 de maig, coincidint amb la Festa Major del barri, es farà la ruta de tapes de Sant Josep, amb propostes de 10 establiments que es podran gaudir per 3,50 euros la tapa i una consumició.

En totes les rutes de tapes hi ha un procés participatiu per triar la tapa més popular, a través d’unes butlletes que es repartiran als establiments. També es tria la tapa de més qualitat gastronòmica, per part d’un jurat d’experts, i la més popular, per part de la clientela. A més, es fan sortejos entre les persones que hi participen. Aquesta iniciativa es desenvolupa amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet i el blog L’Hospitalet Gastronòmic. Aquest any, la principal novetat és la incorporació de Collblanc-la Torrassa a les rutes de tapes als barris.

L’objectiu és impulsar el sector de l’hostaleria i la restauració, un dels motors econòmics de la ciutat, i donar a conèixer la seva àmplia oferta gastronòmica de qualitat.

Després de Sant Josep, vindran les rutes de tapes de Santa Eulàlia, del 2 al 5 de juny; Can Serra, del 9 al 12 de juny; Collblanc-la Torrassa, del 9 al 12 de juny; Pubilla Cases, del 16 al 19 de juny, i la Florida, del 30 de juny al 3 de juliol.

La darrera ruta gastronòmica de l’any és A la tardor, platillos!, que es fa a tota la ciutat i que aquest any tindrà lloc de l’1 al 30 de novembre.

Més informació:  wp.lh-on.cat/lhospitalet-de-tapes/

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal