Notícies

Detall notícia

12/04/2017
Comerç i gastronomia
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La ruta  gastronòmica Primavera de Tapes s’estén pels barris de L’Hospitalet

Del 20 al 23 d’abril, tapes a 2,5 euros, acompanyades de canya de cervesa, copa de vi, refresc o aigua.   El Mercat Municipal del Centre organitza una nit de tapes el dissabte 22 d’abril.Coincidint amb la celebració de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, el proper dijous 20 d’abril  i fins al diumenge 23 d’abril,  se celebra  la ruta gastronòmica Primavera de Tapes, una activitat impulsada per la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, i el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet per dinamitzar la restauració i la gastronomia local, amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

Aquesta sisena edició té com a novetat la participació dels bars i restaurants  guanyadors de les diverses rutes de tapes dels barris de Pubilla Cases, la Florida, Sant Josep, Santa Eulàlia i Bellvitge; a més d’una gran participació dels establiments del Centre i Sant Josep.  En total, 41 establiments que han elaborat una tapa especial per a aquests dies que, acompanyada d’una canya de cervesa,  copa de vi, refresc  o aigua, tindrà un preu de 2,5 euros. A més, novament per a aquesta edició, els  restaurants dels hotels Porta Fira, Hesperia Tower i SB Plaza Europa se sumen a la ruta del Primavera de Tapes.

Durant els quatre dies de degustació,  s’han organitzat dos concursos. El primer té un caràcter  gastronòmic i s’adreça als establiments participants al Primavera de Tapes,  els quals opten a quatre guardons: la tapa més popular, escollida pel públic; la tapa més saborosa; la tapa més creativa, i la tapa i servei de qualitat,  seleccionada per un jurat expert.

I com ja és habitual, el  concurs de la tapa més popular entre el públic participant, en el qual els clients hauran de triar la seva tapa preferida mitjançant una butlleta de participació. Entre els participants se sortejaran diversos premis: un sopar per a dues persones al restaurant Spiral  Bar de l’Hotel Porta Fira, una nit d’hotel i esmorzar per a dues persones a l’Hotel SB Plaza Europa i tres menús de degustació per a dues persones al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria de l'Ajuntament de L’Hospitalet.

Nit de tapes al Mercat Municipal del Centre i fires d’artesans

El dissabte 22 d’abril el Mercat Municipal del Centre obrirà de 20 a 24 h,  per oferir una nit de tapes amb productes del mercat, que tindran diferents preus,  en funció de la tapa.

Les fires d’artesania també seran presents durant les Festes de Primavera. Del dijous 20 al diumenge 23 d’abril, s’instal•laran parades d’artesans —que mostraran els seus productes i oferiran activitats per a tots els públics— a la rambla de la Marina, entre els carrers del Cobalt i l’avinguda del Carrilet; i a la rambla Just Oliveras, entre el carrers de Provença i l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)