Notícies

Detall notícia

22/06/2022
Promoció Econòmica
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’escuderia-escola L’H Èxit torna al Circuit de Barcelona-Catalunya

De l’1 al 3 de juliol faran pràctiques d’assistència tècnica a les 24 hores de Catalunya de Motociclisme
Veure imatge de L’escuderia-escola L’H Èxit torna al Circuit de Barcelona-Catalunya (nova finestra)

El grup de 8 joves que participa en el projecte de l’escuderia–escola L’H Èxit tornarà a fer les pràctiques d’assistència tècnica en les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, una prova que es farà al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, de l’1 al 3 de juliol amb l’escuderia amateur L’H Èxit.

El projecte, impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme i les regidories d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’adreça a joves de 16 a 23 anys interessats en un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu. 

Els dies 29 i 30 de juny, els joves participaran en els darrers entrenaments al Circuit de Montmeló, de cara a la competició, que es farà de l’1 al 3 de juliol.

El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, consta d’un itinerari formatiu complementari al PFI d'auxiliar de manteniment i reparació de vehicles lleugers, del Pacte local per l'ocupació, de 150 hores estructurades en formacions teòriques, al Centre de Formació per a l’Ocupació de L’Hospitalet (CEMFO), i pràctiques realitzades al Circuit de Barcelona-Catalunya, i permet viure l’experiència pràctica vivencial en el Circuit durant els dies de la competició.

De l’1 al 3 de juliol, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebra una nova edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, una cita que arriba amb l’inici de l’estiu anualment des del 1995 i que recull l’herència de les mítiques 24 Hores de Montjuïc, celebrades del 1955 al 1986.

La prova combina tota una sèrie d’elements que fan de la carrera tot un referent nacional en termes de resistència, amb la participació d’escuderies i pilots amateurs i professionals, amb motocicletes homologades de sèrie destinades a mostrar el seu potencial i dividides en diferents categories.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal