Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
18/05/2017
Comerç

La 9a Festa del Comerç de L’Hospitalet s’inicia als barris del Centre i Sant Josep dissabte, 20 de maig

“Dona color a L’H” és el lema de la campanya, més festiva que mai
Els barris del Centre i Sant Josep inauguraran, el proper dissabte 20 de maig, la 9a Festa del Comerç, en què les botigues i els comerços d’aquests barris sortiran al carrer per mostrar una variada i àmplia gamma de productes.

Aquesta nova edició de la Festa del Comerç, que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb la col•laboració de les associacions de comerciants dels barris, engega amb una proposta més festiva que mai i amb una campanya en què es demana donar color a L’Hospitalet a través de tallers per pintar el cartell de la Festa, adreçats a nens i nenes de totes les edats. La Festa proposarà a més, activitats per a tota la família, mostra de botigues associades, fires d’artesans, actuacions promogudes per les entitats dels barris i sortejos de vals descompte. L’horari de la Festa del Comerç serà des de les 10 fins a les 21 hores.

La campanya de promoció del comerç a L’Hospitalet coincideix amb la celebració de festes majors de cada barri, a excepció del Centre. D’aquesta manera, el calendari de la Festa del Comerç continuarà el 27 de maig a Santa Eulàlia; el 10 de juny als barris de Can Serra i Collblanc-la Torrassa; el 17 de juny a Pubilla Cases; l’1 de juliol a la Florida, i, finalment, el 16 de setembre al barri de Bellvitge.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)