Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
28/11/2018

Networking a Gornal Activa per impulsar el producte local a la ciutat

La trobada entre restaurants de L’Hospitalet i productors agroalimentaris de proximitat busca tancar acords comercials.
Veure imatge de Networking LH Gastro (nova finestra)
La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic va convertir ahir l’edifici de Gornal Activa en el Km 0 de la confluència entre productors i restauradors locals. I ho va fer amb una idea clara i senzilla: impulsar la presència del producte local als restaurants de la ciutat.
L’acte va reunir una quinzena de productors agroalimentaris de proximitat i una desena de restaurants del municipi. Els assistents a la jornada van tenir així un primer contacte entre ells, per estendre ponts i explorar possibilitats de col•laboració i també per establir acords comercials que potenciïn la incorporació del producte local als restaurants. La dinàmica proposada va consistir en un speed networking: la realització d’entrevistes ràpides per parelles amb una durada d’uns quatre minuts per entrevista, amb tast inclòs de productes. A partir d’aquí, l’organització del networking persegueix que s’estableixin relacions clientelars sòlides i perdurables entre els restauradors de la ciutat i els productors de proximitat.
Aquesta activitat s'emmarca en el programa LH Gastro de l’Ajuntament, que, a banda de fomentar les relacions comercials de proximitat, té com a objectius acompanyar les empreses de la restauració en el procés d’innovació i millorar l’ocupació dels treballadors del sector.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)