Notícies

Detall notícia

13/02/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Es cancel·len les activitats lligades al Mobile

La decisió del GSMA de cancel·lar l’edició d’aquest any porta a suspendre també les programacions organitzades de forma paral·lela a L’Hospitalet
La decisió del GSMA de cancel·lar el Mobile World Congress 2020 ha obligat a cancel·lar també les activitats paral·leles que estaven previstes a la ciutat coincidint amb el certamen: YOMO, les jornades #MobileTech i L’Hospitalet Experience. Cap de les tres es faran aquest any.

El recinte firal de La Farga havia d’acollir el Yomo, el Festival Interactiu de Ciència i Tecnologia, del 25 al 29 de febrer, organitzat pel GSMA, responsable de l’MWC, i l’Ajuntament de L’Hospitalet. També es cancel·len les jornades #MobileTech, la programació que organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, per difondre les oportunitats formatives i laborals que obren les noves tecnologies.

Finalment, tampoc no es farà L’Hospitalet Experience, la proposta gastronòmica i d’oci que es programa a l’entorn de la plaça d’Europa com una oferta complementària al certamen.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)