Notícies

Detall notícia

11/12/2015

Comerç

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La rambla de la Marina acull la III Fira de Nadal i Reis

Una pista de patinatge sobre gel i food trucks són les novetats d’aquest any

La rambla de la Marina acollirà del 12 de desembre al 6 de gener de 2016 la III edició de la Fira de Nadal i Reis, una activitat que promou l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que enguany comptarà amb 29 parades d’artesania, roba, bijuteria i altres complements propis de la campanya comercial de Nadal.

Com a novetat, els ciutadans trobaran una zona de restauració amb 7 food trucks, furgonetes de venda d’aliments al carrer que contribuiran a dinamitzar l’oferta comercial de L’Hospitalet.

Una altra de les novetats de la campanya de Nadal per impulsar el comerç de la ciutat serà la instal•lació d’una pista de patinatge sobre gel de 375 m2, a la rambla de la Marina, que obrirà les portes el proper dilluns 14 de desembre fins al 10 de gener de 2016. Els horaris de funcionament són de 10 a 21 hores entre setmana i de 10 a 23 hores els caps de setmana, amb un preu de 6 euros.

Diumenge, 13 de desembre, hi haurà l’actuació del Cor Voxalba, i mentre duri la fira cada dia s’impulsaran activitats per als infants.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)