Notícies

Detall notícia

28/01/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet consolida la seva presència a Fitur

MÉS DE 800 PROFESSIONALS DEL SECTOR HAN REBUT INFORMACIÓ DELS ATRACTIUS TURÍSTICS DE LA CIUTAT
L’Hospitalet de Llobregat ha tancat la seva participació a Fitur (Fira Internacional de Turisme) amb una valoració molt positiva. Per segon any consecutiu, la ciutat ha promocionat els seus atractius turístics i consolida la seva presència en el certamen com a destinació turística fen un balanç molt positiu.

Durant els dies de celebració de la fira, que ha tingut lloc a Madrid del 23 al  27 de gener, més de 800 professionals del sector s’han acostat a l’estand de L’Hospitalet per a conèixer de primera mà els actius turístics que ofereix. Un dels fulletons més demandats ha estat el de turisme esportiu, en què es detallen els serveis i infraestructures esportives i allotjament d’alta qualitat que disposa la ciutat. 

La participació de L’Hospitalet en una de les fires més destacades del sector turístic a escala mundial, s’emmarca dins de les accions que està realitzant l’Ajuntament, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, per donar a conèixer als professionals i a les grans operadores turístiques els atractius de la ciutat, i aconseguir així, posicionar-se en els mercats nacionals i internacionals.

Aquest any el certamen, que celebrava la seva 39a edició, ha comptat amb la presència de 755 expositors nacionals i internacionals repartits en 8 pavellons i ha tornat a superar-se batent el rècord de participació amb més de 240.000 visitants.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)