Notícies

Detall notícia

11/10/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els alumnes del curs de dependent i dependenta de peixateria comencen les pràctiques al Mercat del Torrent Gornal

El curs forma part del programa “Mercats AMB futur” en el marc del Pacte local pel comerç de L’Hospitalet
Els mercats municipals de L’Hospitalet acullen les pràctiques dels cursos formatius de dependent i dependenta especialitzats en pollastres, peixateria, xarcuteria i carnisseria del programa ‘Mercats AMB futur’. Aquest projecte singular vol donar a conèixer el paper dels mercats com agents col•laboradors per millorar la capacitació professional i l’emprenedoria al municipi.

Els alumnes del curs de dependent i dependenta de peixateria, han acabat les classes teoricopràctiques del curs i han iniciat les pràctiques al Mercat del Torrent Gornal en una peixateria encapçalada per Joan Chirivella, un peixater de la ciutat que continua amb el negoci familiar.

Amb aquesta part pràctica, els participants tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà el funcionament d’una parada al mercat recolzats pels paradistes que fan de professors i els ensenyen com atendre al client i vendre els productes propis de cada parada.

Pròximament s’iniciaran els cursos de dependent i dependenta especialitzats en xarcuteria i carnisseria. Les inscripcions encara estan obertes fins al 23 d’octubre i es poden fer a través del cercador de la web de Dinamització Local o trucant al 93 402 99 06.

El Projecte singular: Pacte local pel comerç de L’Hospitalet està subvencionat per l’AMB amb el suport del Programa metropolità de suport a polítiques socials municipals 2016-2019.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)