Notícies

Detall notícia

26/09/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Obertes les inscripcions pel curs d'elaboració de menús

Impulsat per l'Ajuntament en col·laboració amb el Gremi d'Hosteleria per generar noves oportunitats laborals
Veure imatge de 	Obertes les inscripcions pel curs d'elaboració de menús (nova finestra)
Obertes les inscripcions al curs d’elaboració de menús dins del programa de formació ‘Comerç AMB futur’ en el marc del “Pacte local pel comerç”, impulsat per l’Ajuntament en col•laboració amb el Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet.

L’oferta gastronòmica s’ha convertit en un reclam molt atractiu, amb establiments, productes i especialitats diferents que cal seguir potenciant. Amb aquesta col•laboració es vol continuar reforçant el paper del sector de la restauració com a element important de la nostra ciutat i creador d’ocupació.

Els participants d’aquest curs milloraran les seves competències i habilitats professionals adaptant-se a les noves demandes i necessitats alimentàries dels consumidors. La formació comptarà amb un total de 16 hores que es realitzaran tots els dilluns i dimarts del mes de novembre en la franja horària de 16:45h a 19:00h, i  les inscripcions es podran fer fins al 31 d’Octubre.

Entre les persones interessades, se seleccionaran els participants que tinguin disponibilitat horària a la tarda i que preferiblement procedeixin del sector hostaler. Per a més informació podeu contactar amb el Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet en el telèfon 93 431 14 30 o amb el Centre de Formació d’Hostaleria (CEMFO) en el telèfon 93 402 99 06.

El Projecte singular: Pacte local pel comerç de L’Hospitalet està subvencionat per l’AMB amb el suport del Programa metropolità de suport a polítiques socials municipals 2016-2019.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)