Notícies

Detall notícia

16/12/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Sessió a Gornal Activa sobre l’RSE dins l’àmbit laboral

Amb el títol de ‘Responsabilitzem-nos’, la sessió ha posat l’accent en el valor que té l’RSE (Responsabilitat Social Empresarial) per a les mateixes organitzacions.
L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha organitzat aquest matí un acte dedicat a l’RSE, amb la participació d’empreses que han aplicat projectes destacadament responsables en l’àmbit laboral.  La sessió ha estat conduïda per Albert Huerta, consultor de Vector 5, i ha servit perquè les empreses ponents compartissin experiències i les transmetessin a les organitzacions que hi han assistit com a públic.

De manera transversal, s’ha volgut destacar el concepte de RSE com un canvi de model, una nova manera de fer negocis , competitiva i amb qualitat, que ha de tenir un valor per a la mateixa empresa i un impacte real en la societat.

L’acte d’avui s’emmarca en el programa En Xarxa per l’Ocupació, que fomenta la responsabilitat social en matèria laboral. L’objectiu d’aquesta línia de treball de l’Ajuntament és sensibilitzar les empreses i, més directament, fomentar la contractació dels col•lectius amb major dificultat d’accés al mercat de treball. Alguns dels principals valors que es treballen en aquesta labor de sensibilització són la igualtat de gènere, la conciliació laboral, la contractació de discapacitats, la no discriminació per raons d’edat i l’ús de llenguatge inclusiu.

Les empreses ponents de la taula rodona han estat Suara Cooperativa, Consorci Sanitari Integral, Eduvic i Corporació CLD Sorigué. La seva exposició s’ha dirigit a organitzacions que treballen majoritàriament a L’Hospitalet.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)