Notícies

Detall notícia

28/03/2023
Ocupabilitat
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Gornal Activa acosta els serveis a alumnat de formació professional

Avui personal tècnic de l’Ajuntament ha començat les visites a centres educatius per promocionar la borsa de treball i altres serveis d’ocupabilitat
Veure imatge de Gornal Activa acosta els serveis a alumnat de formació professional (nova finestra)

Avui han començat les visites a centres educatius de L’Hospitalet per promocionar els serveis de Gornal Activa entre alumnat d’últim any de formació professional amb dues sessions a 60 alumnes a les Jornades Tècniques de  l’Institut Provençana. Les visites continuaran durant els mesos d’abril i maig al Centre d’Estudis Dolmen, als Jesuïtes Bellvitge - Centre d’Estudis Joan XXIII, a l’Institut Can Vilumara i a l’Institut Mercè Rodoreda.

Durant la visita, personal tècnic de l’Ajuntament ajuda l’alumnat a fer l’alta online a la borsa de treball de Gornal Activa i explica quins són els serveis que l’equipament posa al seu abast: orientació laboral, formació en noves tecnologies i assessorament per a l’emprenedoria.

L’acció es realitza cada any amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat del jovent de la ciutat. En aquesta edició, incorporarà per primer cop visites d’alumnes a l'equipament de Gornal Activa. La primera serà dijous, 30 de març.

Borsa de treball, més de 1.500 processos de selecció en 5 anys
Des del 2012, Gornal Activa disposa d’una borsa de treball municipal autoritzada com a agència de col·locació pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Durant els últims 5 anys, 8.349 persones s’hi han donat d’alta i s’han gestionat gairebé 1.500 processos de selecció.

Actualment, l’Ajuntament ha reforçat aquest servei amb processos  presencials i en línia i amb la cerca activa d’acords amb empreses perquè realitzin els processos de selecció a través de la borsa municipal.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal