Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
28/06/2017
Empresa

Gornal Activa acull  un taller  per iniciar-se en la internacionalització empresarial

Organitzat per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet
La regidora de  Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, i el President de la Comissió Internacional de PIMEC, Víctor Campdelacreu, han  donat avui, dimecres 28 de juny,  la benvinguda a les empreses que han participat al taller sobre el disseny d’una estratègia internacional per a les empreses, que ha tingut lloc a Gornal Activa.

L’acte ha comptat també  una  ponència a càrrec de Núria Escofet, Senior Export consultant de PIMEC.

L’acte, organitzat per departament internacional de PIMEC, amb la col•laboració de  l’Ajuntament de l’Hospitalet té com a objectiu sensibilitzar les empreses del territori sobre  la necessitat de diversificar el seu negoci i abordar mercats exteriors. El taller ha donat les eines per analitzar el potencial exportador de les empreses participants i ha proporcionat informació necessària sobre els instruments disponibles per a les empreses que els permetrà seleccionar els seus mercats exteriors. L’activitat ha permès, a més,  assolir una aproximació pràctica  i dinàmica en l’elaboració  d’un Pla d’exportació.

Un cop  finalitzada la sessió, PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet  ha ofert, a més, una trobada individual per atendre les necessitats de les empreses participants de manera personalitzada.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)